Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kuvia uudesta terassista ja vinkki edullisiin terassikalusteisiin!

Siinä se nyt on, melkein valmis terassi numero kaksi. Valmis tämä tosiaan ei vielä ole, koska mm. laituri puuttuu, mutta aika loppusuoralla ollaan tämän rakennusprojektin kanssa. Tyyliltään suurempi terassi on samanlainen, kuin rakennuksen päädyssä oleva vilvoitteluterassi.

Terassin ympärillä kulkee sepeli ja nyt taas kerran odotellaan, että josko tuo ruoho alkaisi joskus vihertämään. Terassin viereen on tulossa myös ulkotulipaikka, koska varsinainen grillailu tapahtuu talon terassilla. Tästä terassista on tarkoitus tulla enemmänkin ajanvietto- sekä rentoutumispaikka ja viereen tulevaa ulkotulipaikkaa voi hyödyntää myös syksyllä tai jopa talvellakin.

Kylläpä siinä on ihan kiva viettää kesäpäiviä. :) Seuraavaksi meidän pitäisi hankkia kalusteita. Kiertelimmekin loman aloittajaisiksi paikalliset huonekaluliikkeet vain todetaksemme, että tarjonta on aika kehno. Mutta itse asiassa tein jo ensimmäiset hankinnat, eli kuvissa olevat kansituolit. Ne olivat Ikeassa tarjouksessa (alle kymmenen euroa kappale!?), mutta yllättäin kangas ei oikein miellyttänyt minua. Niinpä kaivoin kaapista palan pellavaa sekä paksua puuvillaa ja ompelin tuoleihin uudet kankaat. Voin luvata, että onnistuu varmasti ihan keneltä vaan! Suoraa saumaa ja pari kujaa. Mietinnässä on vielä, että maalaanko rungot valkoiseksi vai jätänkö noin. Pitää katsoa, miltä tuolit näyttävät tulevien kalusteiden kanssa.

Näin kesällä olen ollut aika laiska istumaan koneella ja kameraakaan en ole oikein jaksanut aina kaivaa esille… mutta ei kai kenelläkään ole lomalla aikaa syventyä blogeihin? :) Rento postaustahtini siis jatkuu toistaiseksi ja jospa sitä elokuussa on taas enemmän näytettävää sekä kerrottavaa. Nyt siirryn takaisin ulkoilmaan nauttimaan ilta-auringosta! Ihanaa iltaa!