Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kuulumisia, kesälomafiiliksiä sekä stressiä.

TukholmaItalia_1 Italia_2Kollaasi_1Moikka! Miten teidän kesä on mennyt? Minun lomani on juuri ylittänyt puolivälin ja tällä hetkellä hymyilyttää. Taisin tuoda auringon mukanani Italiasta, sen verran lämmin viikko näyttäisi tulevan. Tosin, juuri kun nautin aamupäiväkahvejani terassillamme, sadekuuro yllätti, eh.

Ennen lomani alkua, teimme ystäviemme kanssa pienen pyrähdyksen Tukholmaan. Viikonloppuun kuului ostoksia, hyvää ruokaa, kuohuviinin yliannostus sekä Coldplayn keikka. Oli kyllä hauskaa ja tuo keikka oli kyllä ikimuistoinen, en ole koskaan elämässäni kokenut vastaavaa.

Lomani aluksi, vietimme kymmenen helteistä päivää Italiassa ja tuntuu, että en ikinä tule saamaan tarpeekseni tuosta maasta. Vuosi sitten olimme Garda-järvellä sekä Padovassa ja Venetsiassa. Tänä vuonna lensimme Napoliin, josta matkustimme junalla Sorrentoon viikoksi ja Napoliin palasimme vielä kolmeksi päiväksi. On totta, että Pohjois- ja Etelä-Italia poikkeavat toisistaan, alueelliset erot olivat huomattavat. Näistä tulen kertomaan lisää myöhemmin, kunhan saan kuvat käsiteltyä ja tarinat kirjoitettua.

Vaikka reissaaminen on kuin rahan laittaminen pankkiin muistojen ja kokemusten muodossa, oli kyllä ihana palata myös kotiin. Kieltämättä kotona lomailu ei ihan tunnu sellaiselta oikealta lomalta, koska tekemättömien töiden lista odottaa edelleen yliviivaajaansa. Heti, kun tulin kotiin aloin stressaamaan ihan kaikkea mahdollista. Pihamme on edelleen kuin räjähdyksen jäljiltä ja minunkaan ei oikein tee mieli alkaa nyppimään rikkaruohoja juurikin tämän keskeneräisyyden vuoksi, vaikka niin varmaankin pitäisi tehdä. Pihalla on käynnissä siis melko iso remontti ja terassin rakennus jatkuu toivottavasti elokuussa. Tämä keskeneräisyyden keskellä eläminen ei vaan oikein sovi luonnolleni. Käynnissä on myös yksi kiva yhteistyöprojekti, josta tulen kertomaan lisää, kun on jotain näytettävää. Tämäkin kieltämättä hieman stressaa, koska lopputulos hieman jännittää. Kaapit pitäisi siivota ja vintille kerääntyneet tavarat käydä läpi (odotan sadepäivää). Ikkunat pestä (silloin ei saisi sataa). Miten sitä oppisi vaan relaamaan, eikä huolehtisi ja stressaisi ihan turhista asioista…?

Blogista en ota stressiä, mutta jotain kivaa on tulossa:

  • Olen maalannut kaksi taulua, jotka olen jo kuvannutkin, nämä siis tulossa pian.
  • Saunarakennuksemme remontti on loppusuoralla. Sauna sekä pukuhuone ovat valmiit, takkahuone odottaa kaminan asennusta. Instagramissa on jo kuvia, mutta ajattelin tehdä myös sellaisen ennen-jälkeen postauksen.
  • Yksi kiva yhteistyö on myös viritteillä, tästä lisää viimeistään elokuun puolella.
  • Italiassa kävimme Napolin ja Sorrennon lisäksi Amalfilla sekä Caprilla. Pian tulossa postikortteja näistä kaikista.

Nyt näyttää siltä, että sade loppui ja aurinko paistaa taas! Yksi ihan hassu asia kuuluu muuten minun kesään. En ikinä kuuntele Radio Novaa, paitsi kesällä. Tämä johtuu siitä, että aikaisempina kesinä olemme olleet mökillä, jossa on pikkuruinen patteriradio, josta kuuluu vain ja ainoastaan Radio Nova. Muut kanavat rätisevät tai radion pitää olla juuri oikeassa asennossa ja kukaan ei saa liikkua ympärillä, että kanavat kuuluvat. Hih, siksi Radio Nova tuo mieleen aina kesän ja nuo ihanat kesäpäivät mökillä.

Taidan siirtää työni, eli maalaustelineeni tuonne terassille, pistää radion soimaan ja nauttia auringosta samalla, kun maalaan. Jospa minä löydän sen kuuluisan lomamoodin vielä…