Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kun musta ei tuntunut enää hyvältä – wieniläistuolien uusi ilme

Muistan, kun ostin vuosia sitten nämä wieniläistuolit nettikirpparilta. Niiden alkuperäinen väri oli tummanruskea ja niissä on jonkinlaiset leimat pohjassa. Itseasiassa, mietin, että olen varmaan kirjoittanut tästä löydöstäni ja katsokaas tätä postausta, siellä näkyy tuolit alkuperäisessä asussaan. En ole jaksanut selvittää tuolien alkuperää sen tarkemmin ja silloin aikoinaan maalasin nämä tuolit – kaksi mustaksi ja kaksi valkoiseksi. Sittemmin valkoiset tuolit maalasin myös mustaksi ja ne ovat kulkeneet mukanani nämä vuodet.

Tuolit toimivat kivasti väliaikaisessa vuokra-asunnossani ja ostin niiden pariksi valkoisen jatkettavan ruokapöydän. Ilmeisesti ajattelin, että tulen pitämään suurempiakin illalliskutsuja, kun tuolloin tuo pöydän jatkettavuus oli jotenkin tärkeä ominaisuus. Kerran olen tuota jatkopalaa käyttänyt – silloin kun kasasin pöydän ja kokeilin, että miten se toimii. No mutta, tästä pöytäasiastakin tulen teille pian kertomaan lisää, koska näiden tuolien päivitetty ilme liittyy uusimaan diy-projektiini, joka sattuu olemaan pöytä.

Tuolien uusina asuina toimivat kodistani jo valmiiksi löytyvät ”tunturipaju” sekä ”piazza”. Tykkään tuosta piazza -sävystä, koska se antaa juuri sopivan vivahteen sellaista harmaanbeigeä ja tekee tuolista jotenkin samettisen oloisen. Samoin tuo ”tunturipaju” on kiva vanhahtava vihreä, jota en kyllä olisi uskonut vielä muutama vuosi sitten, kodissani olevan missään muodossa.

Yksi tuoli on vielä maalaamatta, koska en ole osannut päättää, mikä sävy sopisi kivasti näiden kahden muun sävyn kanssa. Ehkäpä joku tummempi vihreä tai sitten jokin ihan poikkeava. Minun täytyy kuitenkin pian käydä rautakaupassa, joten samalla ajattelin kurkkia sävyvalikoimaa. Osa tuoleista pääsee keittiöön, osalle keksin uuden sijoituspaikan. Haluan keittiöön hieman kerroksellisuutta ja sopivan boheemia ilmettä, joten tulevan uuden, vanhan pöydän ympärille tulee kokoelma hieman erilaisia tuoleja.

Tästä keskeneräisestä projektista pian lisää!