Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Koomaa ja kaamosta.

  Stringhylly1String2hylly2
Otsikosta poiketen päätin samalla esitellä tämän klassikon. Toisaalta, se ei kyllä suuremmin esittelyjä kaipaa. Tilasin String -hyllyn alunperin keittiöön maustehyllyksi, mutta se oli kuitenkin hieman liian iso sille tarkoitetulle paikalle. Onni onnettomuudessa, koska hylly löysi paikkansa työhuoneesta. Sain vihdoin kaikki mauttomat matkamuistoni yhdelle hyllylle… Tulin siis kaapista ulos ja paljastin heikouteni jääkaappimagneeteihin ja turistikrääsään. ;) Nyt varmasti ansaitsen vuoden sisustaja -tittelin?

Tämä marraskuu on kyllä ihan… sieltä. Aamulla töihin lähtiessä on pimeää ja kotiin tullessa sama juttu. Alkuviikon myrskyt ja sateet vetivät tahtomattani mieltä matalaksi. Ei tuoksukynttilät, varpaiden lakkailut ja kasvonaamiot käyneet edes mielessä, vaikka ympärillä toitotetaan niiden positiivisesta vaikutuksesta näin kaamoksen keskellä. Pah, sanon minä. Uli uli ja vali vali. No pakko myöntää, että pitkä juoksulenkki tihkusateessa ja sen päälle saunominen virkisti mieltä. Itselleni lääke kaamokseen löytyy siis liikunnasta.

Onneksi tänään oli maa valkoisena ja huomiseksi luvattiin lisää lunta! Alan siis hiljalleen heräilemään koomasta. Jospa saisin viikonloppuna kaivettua kamerankin esille ihan valoisan aikaan? Tästäkin asiasta voisin ulista ja valittaa, mutta jätetään se muille. Minä taidan keskittyä seuraavien kuukausien ajaksi kuvaamaan pelkkiä kynttilöitä…

Kiitos ja anteeksi. En minä aina valita, nyt vaan ihan vähän. Pus pus, kivaa torstaita!