Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kiitos kesäkuu, olit ihana

Havahduin sunnuntaina siihen, että tosiaan, kesäkuun viimeistä päivää viedään. Koko kuukausi oli niin täynnä tekemistä ja ohjelmaa, että en oikein saanut koko kesäkuusta mitään otetta. Se vain lipui ohi. Selasin puhelimeni kuvia ja näköjään minun kesäkuuhun on kuulunut paljon töitä ja kahvia sekä juoksulenkkejä, naurua, ystäviä ja uusia tuttavuuksia.

Eräs helteinen ilta kului töiden, kahvin ja maalauspohjien kasauksen parissa.

Kesäkuun alkupuoli oli ihanan helteinen. Luotan siihen, että pääsen vielä jossain vaiheessa nauttimaan lämmöstä joko Suomessa tai ulkomailla ja sen vuoksi pyhitin kaikki helteisten alkuiltojen tunnit työskentelyyn. Tällä hetkellä unelmieni toteuttaminen menee kaiken muun edelle ja vaikka siitä nyt joudun pienoisen hinnan maksamaankin, on se sen arvoista. Minun tapani nauttia helteistä oli lähteä illalla töiden jälkeen hölkkäämään ja katselemaan auringonlaskua.

Yksi kaunis kesäilta. Tilaustyöt ovat pitäneet minut todella kiireisenä ja mikä sen ihanampaa, kuin asiakkaiden toiveiden täyttäminen.

Kesäkuun alkupuoli oli minulle jotenkin henkisesti raskas, minulla oli ollut paljon töitä ja erilaiset asiat mietityttivät minua. Olen vuosien saatossa oppinut kuuntelemaan intuitiotani ja nykyään luotan siihen – se ei nimittäin ole tähän saakka ollut ikinä väärässä. Järjestin töiden tekemiselle aikaa, Habitareen liittyvät asiat järjestyivät kuin itsestään ja muutenkin päästin irti minua alas painavista negatiivisista asioista. Huomasin taas kerran sen, että kun päästää irti sellaisesta, joka ei ole sinua varten, universumi järjestää tilalle jotain parempaa.

Töitä, kahvia ja musiikkia.

Myös sisareni oli käymässä luonani kesäkuun puolivälissä ja meillä oli niin hauskaa yhdessä. Kaiken lisäksi aurinko helli meitä koko viikonlopun. Jotenkin hassusti sisareni kanssa vietetyn viikonlopun jälkeen, elämä kääntyi taas kuin itsestään kepeämpään suuntaan.

Laajalahden luontopolulla. Ihana paikka.

Juhannuksen vietin Espoossa ystäväni luona. Kävimme juhannusaattona kävelemässä Laajalahden luontopolulla ja saatoin taas hieman rakastua enemmän Espooseen sekä samalla myös Helsinkiin.

Juhannus ja puutarhajuhlat.

Juhannusaattona järjestimme ystäväni luona puutarhajuhlat, joita jatkoimme myös juhannuspäivänä, hieman pienemmällä porukalla tosin. Minua naurattaa edelleen, takana on elämäni hauskin juhannus. Palasin kotiin monta kokemusta ja uutta ystävää rikkaampana. Hetkellinen etäisyys kaikkeen, antoi sopivasti perspektiiviä omaan elämään ja elämäntilanteeseen.

Juoksulenkin varrelta, hengittelyä kallioilla ja erään sunnuntain evästauko laiturilla.

Kesäkuun puolivälissä stressi tosiaan hieman hellitti ja sen jälkeen elämä onkin ollut melkoisen kepeää taivaltaa. Mahtava juhannus ja uusien, positiivisten ihmisten tapaaminen ovat tuoneet kaipaamaani sisältöä elämääni.

Elämä hymyilyttää.

Elämä on ollut kivaa viime aikoina. Maalaaminen on tuntunut hyvältä ja muutenkin asiat ovat hiljalleen löytäneet tasapainon.

Kesäkuun viimeinen sunnuntai ja retki Seinävuoren Rotkolaaksoon.

Kesäkuun päätti aurinkoinen sunnuntai. Aina ei tarvitse lähteä kauas, vaan pieni retki lähikuntaan ja laiturilla istuskelu näköjään riittävät arjesta irtautumiseen.

Kiitos kesäkuu, olit ihana.