Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kierros puutarhassa

Kesän lämpiminä iltoina kävin kävelemässä ympäri puutarhaa ja yritin painaa mieleeni kaiken sen vehreyden, kauneuden sekä tuoksut. Puutarha on edelleen vehreä ja sävyt hyvinkin kesäiset, mutta illat alkavat olemaan jo viileitä ja verannan ovi täytyy kohta sulkea yöksi. Viime viikolla talon lämpömittari näytti sisälämpötilaksi 16 astetta. Viileyttä hohkaa lattioista sekä seinistä ja takkaa pitäisi alkaa hiljalleen taas lämmittämään. Sitä hupia onkin tiedossa seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Rossipohjaisen talon lattiat ovat aina kylmät, tai no kesällä viileät ja villasukkia olen pitänyt kohta kuukauden ajan. Minua kun paleltaa aina, vuodenajasta riippumatta.

Hieman jo punastelevat.

Pihan vanhimman omenapuun oksat hipovat maata. Ensi keväänä on tiedossa suurempi karsiminen.

Jätin muutaman unikon pampulan kukkapenkkiin.

Pihan uusin tulokas, jossa puolisoni jo valmisti loimulohta <3 Tätä nurkkaa pihassa täytyy vielä ensi keväänä hieman laitella, tehdä istutuksia, asentaa valoja ja sen semmoista. Tuolit kuitenkin löysivät paikkansa takan äärestä.

Syksyn saapuminen alkaa näkymään myös puutarhassa. Lehtiä leijailee nurmikolle ja omenapuun oksat painuvat sadon painosta. Näyttää kuitenkin siltä, että tänä vuonna sato ei ole ihan niin runsas, kuin vuosi sitten. Enpä minä sadosta niin välitä, minusta omenapuissa parasta on niiden kukinta ja omenat voin käydä poimimassa torilta. :)

Viime viikolla yllättäneet vesisateet lykkäsivät minun pihapuuhasteluni viikonlopulle. Ihan kaikkea en ehtinyt eilen tekemään, joten seuraavaksi suuntaan ulos nauttimaan auringosta sekä jatkamaan eilen kesken jääneitä hommia. Energistä viikon aloitusta!