Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Katse tulevaan ja lomailmoitus

Hei ihanat ja mahtavaa kuluvaa vuotta! Täällä uusi vuosi käynnistyi rauhallisissa merkeissä. Kun heräsin vuoteen 2020, päällimmäisenä mielessäni olivat kiitollisuus, ilo ja onnellisuus. Oikein mainio fiilis siis näin vuoden alkuun. Soiteltiin siskoni kanssa uudenvuodenpäivän aamuna ja hän totesi, että miten ihanaa on kuulla minun nauravan niin vapautuneesti.

Mietin tässä tätä kuluvaa vuotta ja tulin siihen tulokseen, että en halua tehdä vuoden varalle sen suurempia suunnitelmia. Ajattelin jatkaa näin, kuten tähänkin saakka – annan elämän viedä. Tämä metodi on toiminut oikein moitteettomasti. Edelleen minulla on unelmia ja haaveita, joita haluan toteuttaa ja tällä hetkellä ne liittyvät vahvasti oman osaamisen kehittämiseen sekä siihen, että saisin toteuttaa itseäni aikaisempaa enemmän. Hyppy tuntemattomaan kiehtoo, mutta järki tai intuitio, en tiedä kumpi, koputtelee toistuvasti olkapäälle ja huhuilee, että ”Girl, hold your horses”. Olen siis päätellyt, että aika ei vielä ole kypsä moisiin loikkiin.

Toki olen asettanut omaa ”uraani” ajatellen tavoitteita ja muutama mukava yhteistyö onkin tiedossa heti alkuvuoden puolella. Keväämmällä ajattelin tehdä pienen reissun Porvooseen ja vierailla yhteistyökumppanini luona. Sen pidemmälle en ole vielä ehtinyt suunnittelemaan, katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan. Olen oppinut sen, että sitkeys ja kova työ palkitaan, kunhan muistaa samalla pitää jalat maassa. Tämä mielessäni haluan jatkaa myös taiteen tekemistä – kiitollisena ja nöyränä jokaisesta mahdollisuudesta, joka minulle suodaan. Haluan edelleen aidosti, omana itsenäni näyttää sen, että vaikka elämä heittelee, niin on niistä vaikeimmistakin koettelemuksista mahdollista selviytyä.

Jos viime vuoden tomut ovat nyt karisteltu jalkapohjista, tuo alkuvuosi tullessaan laskeutuvan remonttipölyn. Tällä hetkellä ympärilläni vallitsee kaaos, siis ihan kamala kaaos. Uudessa kodissani on käynnistynyt remontti, jota tosin en itse ihan kokonaan toteuta. Kinkkisimpiin muutoksiin otin ammattilaisen avuksi ja itselleni jää lähinnä pintojen päivitys.

Elämä on tuntunut näiden seinien sisällä todella hyvältä ja sen takia en ole halunnut kiirehtiä remontin aloitusta. Siirsin sen siis suosiolla tämän vuoden puolelle, koska halusin ensin tunnustella, millaista tässä kodissa on asua ja millaisia muutoksia se vaatii. Kunhan olen saanut pinnat uusittua ja säilytystilat päivitettyä toimivimmiksi, alan suunnittelemaan seuraavaa kohdetta, eli verannan uudistamista. Tälläkään projektilla ei ole kiire, ehkä tartun hommaan joskus kevään tai kesän puolella, saa nyt nähdä. Katsotaan, miten intoa ja varsinkin osaamista (sekä rahaa) riittää. Joten jos remonttipäivitykset kiinnostaa, niin sellaisia olisi tässä pian tulossa.

Ja siitä lomasta!

En ole pitänyt kunnon lomaa yli 1,5 vuoteen, joten näin uuden vuosikymmenen alussa ja melkoisen tapahtumarikkaan vuoden jälkeen, päätin pitää pienen tauon ihan kaikesta.

Haluan toteuttaa taas yhden unelmani, elää omien arvojeni mukaista elämää ja suorittaa vähemmän. Siksipä palaan töiden sekä sosiaalisen median pariin joskus helmikuun puolella.

Tiedoksi siis, että tammikuun aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset lähetetään helmikuun puolella!

Lomani ei vaikuta tilaustöiden aikatauluihin, joten otan kyllä tilauksia vastaan myös tammikuun aikana. Luen sähköpostiani harvemmin, joten toivon pientä kärsivällisyyttä. <3 Vastaan kyllä viesteihinne, mutta pienellä viiveellä! 

Ihanaa vuoden aloitusta, nähdään ja kuullaan taas pian!