Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kalusteet terassille, jota ei ole vielä edes rakennettu.

Stadion_3

Vepsäläinen ja Olympiastadion päättivät antaa uuden elämän stadion-istuimille ja tuottaa näistä suomalaisia design-kalusteita. Legendaariset penkit saivat taitavissa käsissä alleen kevyen metallirungon, ja soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Stadionkalusteista saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan uudistuvan Stadionin varustamiseen. Samalla kalusteet antavat Stadikalle ikuisen elämän uniikkina design-esineenä. Kalusteista jokainen on numeroitu kertomaan elämäntyönsä ensimmäisestä vaiheesta Stadikalla.

Kalustesarjan on suunnitellut muotoilija Tapio Anttila ja valmistuksesta vastaavat Piiroinen Oy ja Ebonia Design. Kalusteet ovat siis 100% suomalaista työtä ja suunnittelua. *

*Lainaus Vepsäläisen sivuilta.

Stadion2

Kaluste_2

Stadion

Tapio Anttila toteaa eräässä haastattelussa, että näissä tuoleissa on oikeasti mukava istua, ne eivät ole vain koristeita ja siinä hän on kyllä ihan oikeassa. Kalusteissa on ihastuttavasti yhdistetty valkoista, siroa metallia tumman ja jyhkeän puun kanssa. Jaloissa toistuu myös Anttilalle tunnusomainen muotokieli.

Rantarakennuksen saunan puoleiseen päätyyn tulee pieni vilvoitteluterassi, jolle nämä kalusteet sitten aikanaan asettuvat. Kalusteet olivat heräteostos, mutta oikein onnistunut sellainen. Oikeastaan puolisoni teki näistä ostopäätöksen. Olimme jo kävelleet ulos liikkeestä, kun palasimme takaisin tilaamaan tämän ryhmän. Talomme on rakennettu 1952, juurikin olympiavuonna ja tähän seikkaan vedoten puolisoni perusteli ostosta minun pyöritellessä päätäni. Kyllähän nämä nyt ovat ihan legendaariset ja sanoisin, että tällainen design pitää arvonsa. Oikein mukava ja aikaa kestävä sijoitus siis, kyllä näillä kelpaa vilvoitella löylyjen välissä.

Kivaa viikonloppua, nautitaan lämpimästä säästä! Meillä on tiedossa sadonkorjuuta – omenapuut selvisivät talven pakkasista ja sato on aikamoinen. Muutenkin pihalla olisi vaikka mitä tekemistä, joten viikonloppu taitaa olla melko työntäyteinen.