Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Jouluruusu ja keittiön tunnelmia

Keittiön ilme vaihtuu pöytäliinojen avulla. Nyt laitoin vaihteeksi pellavaliinan, jouluksi taidan laittaa taas valkoisen. Olin jotenkin täysin unohtanut jouluruusun olemassa olon. Hyasintit ja amaryllikset ovat minulle niitä tutumpia tämän ajan kukkasia, mutta tänä vuonna päätin kotiuttaa jouluruusunkin.

Tarjottimella on yksi, kolme vuotta sitten Berliinin joulumarkkinoilta tuotu muisto.

Jouluruusu on jotenkin ihanan herkkä ja entinen työkaverini kommentoikin Instagramiin laittamaani kuvaa, että se on hieman unikkomainen. No, minähän olen tunnetusti ihan unikkohullu, joten tämän kukan kotiin kantamisessa oli selvästi jokin ituitio taustalla vaikuttamassa. :)

Joko siellä on aloitettu jouluvalmistelut? Minun täytyy myöntää, että en ole tehnyt yhtään mitään koko joulun eteen. Tällä viikolla on vielä tehtävänä kolme tenttiä ja siihen päälle täysi sekä kiireinen työviikko, joten minun valmistelut taitavat tänä vuonna olla hyvinkin oikaistuja. :) No, kerrankos sitä. Kuten aikaisemmin kerroinkin, minulle tärkeintä on rentoutuminen ja hieman sellaisena ”ei-jouluihmisenä”, minulle korostuu enemmänkin ansaittu vapaa-aika.

Kivaa tiistaita!