Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Jouluinen koti

Ajattelin palata hieman ajassa taaksepäin, takaisin jouluisiin tunnelmiin. Tänä vuonna kotiimme jouluista tunnelmaa loi valot, kukat sekä kuusi. Samoilla koristeilla mentiin, kuin edellisinä vuosina. 

Olen näin aikuisiällä alkanut rakentamaan omia jouluperinteitäni ja tärkeimmäksi asiaksi on noussut rentoutuminen ja kiireettömyys. Tänä jouluna se onnistui melkoisen hyvin. 

Minulle joulu on ihan hyvä juttu sopivissa määrin, en kuitenkaan ole kovinkaan ”jouluihminen”. En esimerkiksi kuuntele joululauluja ennen joulua, vaan vasta silloin, kun aloitan valmistelut, kuten vaikka koristelun tai leipomisen.

Tänä vuonna pääsin siihen tiettyyn tunnelmaan aattoaamuna. Kävimme aamulla viemässä haudoille kynttilät, pakkanen kipristeli varpaita ja aurinko paistoi, oli uskomattoman kaunista. Kotiin tullessa laitoin joululaulut soimaan, keitin riisipuuron ja itselleni glögiä ja silloin se saapui. Rauha. Ehkä se on psykologista, en tiedä, mutta se tunne, kun sinulla ei ole kiire minnekään. Voit ”luvan kanssa” vain olla.

Kuusi on vielä paikallaan, saa nähdä vienkö sen pois ennen loppiaista vai odottelenko siihen saakka. Tällä hetkellä kuitenkin mieli halajaa jo kevättä, vaikka tiedän, että sinne on matkaa. Viime päivien lumisateet eivät varsinaisesti ole tukeneet toivettani aikaisesta keväästä ja valosta, mutta joka tapauksessa, se pikkiriikkinenkin päivän piteneminen on tuntunut hyvältä. Se tuo lohtua tämän pimeyden keskelle.

Mukavia vuoden ensimmäisiä päiviä sinulle! <3