Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Iloisia uutisia – seuraava remonttikohde!

Noin vuosi sitten istuin tässä nykyisessä kodissani muuttolaatikoiden keskellä. Tiedättehän sen kutkuttavan tunteen, kun olet uuden äärellä? Muistan sen, sekä onnellisuuden tunteen, kun heräsin tästä kodista ensimmäisen kerran. Silloinen uusi, on nykyinen normaali, kun elämä ja arki ovat hiljalleen asettuneet uomiinsa näiden satavuotiaiden hirsiseinien suojiin. Sen sijaan onnellisuus ei ole haihtunut mihinkään.

Mutta arvatkaapa mitä? Se kutkuttava tunne uuden äärellä on palannut.

Nyt, kun kaikki on virallista ja ns. nimet ovat paperissa, pääsen vihdoin kertomaan, mitä tässä taustalla on ollut meneillään. Elämäni on ollut melkoisen kiireistä viime aikoina ja lisästressiä tässä muutaman viikon ajan, on aiheuttanut minulle tiedossa oleva suurehko investointi. Tässäkin kirjoituksessa päivittelen tätä kuluvaa vuotta, miten kummallinen se on ollut ja samaan hengenvetoon totean, että tällaisessa maailmantilanteessa ylimääräisten riskien ottaminen on melko, noh, järjetöntä.

Päätin kuitenkin ottaa riskin.

Vuosi sitten ostin oman kodin, tänään ostin itselleni työhuoneen. Koska työhuone sijaitsee kotini alakerrassa, tarkemmin olohuoneeni alapuolella, en voinut olla tarttumatta tarjoukseen. Tulevaisuudessa voin siis siirtyä työhuoneeseeni aamukahvi kädessäni.

Tila on tällä hetkellä alkuperäisessä asussaan ja se on varsin karu. Tila on toiminut vuosien ajan puusepän työhuoneena ja voitte kuvitella sen pölyn ja sahanpurun määrää, jota näiden vuosien aikana seinäpintoihin, kattoon ja nurkkiin on kertynyt. Tällä hetkellä työhuone on täynnä koneita, työkaluja ja varastoa, jotka hurjapäissäni myös ostin. Hetki sitten seisoskelin tämän kaiken keskellä ja oloni oli aika sekava. Monen viikon, tai tarkemmin lähes vuoden (kävimme myyjän kanssa ensimmäisen keskustelun tästä työtilasta lähes vuosi sitten) odotus, on päättynyt.

Vähän jo alkaa naurattaa tämä minun elämäni. Kaikenlaista sitä…

Minun ensimmäinen hankinta tähän kotiin oli akkuporakone ja arvatkaa vaan, montako kertaa olen kiittänyt itseäni tästä hankinnasta. Sille on nimittäin taas käyttöä – tämä remontointi ei näytä ikinä loppuvan. Kunhan tila on tyhjä, pääsette seuraamaan Studio Noora Svärd:n rakentumista. Työt alkavat piakkoin…