Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Hiirulainen.

tyynyjä tyynykori
Minun täytyy myöntää, että olen todella arka värien käyttäjä ja tämä koskee niin sisustusta kuin vaatetustakin. Kesällä ehkä innostun väreistä enemmän, mutta näin talven kynnyksellä olen yksi harmaa hiirulainen koko likka. Kodissammekin on vielä värit hieman hakusessa. En ole oikein ehtinyt/jaksanut paneutua sisustuksen sävyihin sen tarkemmin. Ihastelen värikkäitä, mutta samalla harmoonisia koteja ja mietin, miten ihmeessä ne sen tekevät. Minä kun nyt en muutenkaan ole mikään sisustaja. :)
Ompelin kuitenkin muutaman uuden tyynynpäällisen sohvallemme. Entiset olivat jo niin kulahtaneet, että ajattelin näiden vähän piristävän ilmettä, edes hetkellisesti. Kangaskaupasta tarttui mukaan villakangasta, joka oli oikeasti takkikangasta. Pienenä vinkkinä muuten, joskus kannattaa vierailla myös siellä asustekangaspuolellakin. Saksin myös vanhat paneeliverhot, jotka olivat 100 % pellavaa, nyt ne saivat uuden elämän tyynyinä. Tämä on tätä minun tapaani kierrättää. Tuo mustavalkoinen tyyny on muuten ommeltu aikoinaan ylijääneistä kangastilkuista.
Seuraavaksi ajattelin alkaa etsimään uusia sävyjä kotiimme. Minua jotenkin viehättää tuollainen ”lehtivihreä” vai smaragdinvihreä, niin kuin nuo kasvin lehdet. Toinen mikä innostaa on vuoden 2015 väriksikin kerrottu kuparinoranssi. Materiaalina minua viehättää oikein paksu sametti, saa nähdä löytyykö pikkukaupungistamme moista.
Niin muuten! Sain omasta mielestäni loistoidean tuossa ommellessani, huomenna siitä lisää. :)

Leave
a comment

X