Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Hetki ennen valojen virittelyä

Kuten aikaisemmin kerroin, nostin ensimmäisen kausivalon jo ikkunaan. Tänä vuonna myös verantamme saa valaistuksen, mutta vielä en ole ehtinyt valojen virittelypuuhiin. Jospa sitä viikonlopun aikana sitten…

Calluunojen avulla saa ilmeen hetkessä hieman talvisemmaksi.

  

Nostin verannallemme muutaman calluunan ja pari pehmoista tyynyä. Ilme muuttui heti hieman talvisemmaksi. Vuosi sitten verannallamme oli säilytyksessä Stadion kalusteet ja ilme oli joulun alla paljon talvisempi. Täällä on lisää kuvia verannastamme vuosi sitten.  Tavoistani poiketen, lisäsin tuolloin näköjään hieman punaista muuten niin vaalean terassin ilmeeseen. Saa nähdä, mitä tänä vuonna keksin. Ainakin valot viritän ja tuo Berliinin joulumarkkinoilta tuomani tähti pääsee myös ikkunaan. Toistaiseksi se saa olla vielä vintin uumenissa.

En ole varsinaisesti ”jouluihminen”, mutta pidän siitä rauhasta, mitä ne muutamat päivät tuovat mukanaan. Itse ainakin odotan tuota aikaa todella innolla, koska saan pitää joulun yhteydessä myös muutaman päivän loman. Omat perinteet ovat myös muotoutuneet vuosien saatossa. Monta vuotta on tullut vietettyä ulkomailla, mutta oma koti on luonut rauhoittumiselle aivan uudenlaiset puitteet ja sen vuoksi haluammekin viettää tänä vuonna joulun Suomessa. Toki Euroopan joulumarkkinoilla täytyy pyörähtää, mutta joulun ajan olemme tosiaan ihan omassa kotona. Aika ihanaa. :)

Mutta vielä en ala fiilistelemään joulua sen suuremmin, tarvotaan nyt tämä marraskuu ensin alta pois!

Kivaa viikonloppua! <3