Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Hei helmikuu!

Tammikuu hujahti ohi ihan huomaamatta. Mietin, mitä kaikkea tein tammikuun aikana ja päässä löi aivan tyhjää. Ilmeisesti kiire on tehnyt tehtävänsä, koska kaikki tekemiseni ovat sulautuneet pääni sisällä yhdeksi vellovaksi massaksi. Ei siis ole ollut vapaa-ajan ongelmia.

Helmikuun ensimmäinen näyttäytyi kauniina ja valoisana. Harmi vaan, että valoa ei ihan vielä riitä arkisin niin, että voisin ottaa kameran esille töiden jälkeen. Olen huomannut, että yksi jos toinen harmitteli tammikuun pimeyttä ja harmautta. Minä taas olen antaumuksella nauttinut pimeistä illoista ja kynttilän valosta. Talvella ikävöidään kesää ja kesällä ikävöidään kynttiläkautta, niinhän se menee ja nyt kun voin, polttelen kynttilöitä ja nautin pimeydestä. Tosin, en malta odottaa niitä keväisiä, kirpsakoita ja kirkkaita aamuja, kun pyrähdän aamulenkille. Kevät on minulle sitä parasta sekä energisintä aikaa, kevään lapsi kun olen.

Olen ottanut helmikuun tavoitteeksi tasapainon. Tasapainon ihan kaikilla elämän osa-alueilla. Olen huomannut itsessäni levottomuutta. Aloitan asioita, mutta en saata niitä loppuun. Haahuilen illat, kun minun pitäisi työskennellä ja olen potenut huonoa omaatuntoa, kun asiat eivät ole sillä mallilla, kun toivoisin niiden olevan. Juuri tässä kaipaan tasapainoa. En ole superihminen ja olen antanut itelleni luvan viettää välillä sohvalla edes sen yhden Arne Dahl -jakson verran. Ovat mokomat vaan niin koukuttavia, että pitäisi jostain repiä aikaa myös siihen toiseen jaksoon. :)

Olen myös katsellut kotiani jotenkin kriittisesti, sen nurkat ovat alkaneet kyllästyttämään ja haluaisin tehdä pieniä muutoksia. Remonttia tuskin sen suuremmin on tiedossa, mutta jotain nämä nurkat kaipaavat. Myös nämä omat sivuni kaipaavat jotain uutta ja raikasta. Niitäkin olen tässä haahuiluni lomassa mietiskellyt. Levottomuutta on siis ilmassa ja jotenkin tämä enteilee muutosten vuotta.

Helmikuu ja kevät muutenkin, tuo tullessaan pari kivaa yhteistyötä, joiden parissa olen työskennellyt tässä menneinä kuukausina melko tiiviisti. Te lukijatkin tulette saamaan näistä oman osanne. Nyt keskityn opiskelun mielenkiintoiseen maailmaan ja toivottelen rauhallista iltaa.