Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Häivähdys kultaa – uusi taulu.

Noorasvard_7Noorasvard_1 Noorasvard_2 Noorasvard_3 Noorasvard_5 Noorasvard_6

Tällä kertaa taulussa on häivähdys kultaa sekä viileän harmaan sävyjä. Minua aina hieman harmittaa, kun näiden kuvien kautta taulut eivät oikein pääse oikeuksiinsa. Kuvat jotenkin kadottavat taulujen moniulotteisuuden. Liekö vika kuvaajassa vai heikossa kamerakalustossa. Itse veikkaan ensimmäistä.

Syreenit vihersivät parissa päivässä, kun toin muutaman oksan sisälle maljakkoon. Meidän vanha syreeni on kirjaimellisesti pystyyn kuollut ja se on ollut jo jonkin aikaa kaatouhan alla. Ei vain olla vielä saatu moista aikaiseksi.

Minusta tuntui aluksi ihan hurjalta, kun aloimme puhumaan pihapuiden kaadosta ja pihan raivaamisesta. Se jotenkin tuntui niin lopulliselta, kun vanhoja puita ei oikein takaisinkaan saa. Niinhän sitä sanotaan, että tulisi asua ensin yksi vuosi uudessa kodissa ja tehdä sen jälkeen muutoksia. Näin mekin teimme ja muutama viikko sitten pihalta kaatui puita oikein rytinällä. Onneksi molemmat rakennukset säilyivät ehjänä ja nyt on kuulkaa valoa (ja polttopuita)!

Puiden kaadon myötä sain pari uutta piha-/terassi-ideaa ja olenkin jo hahmotellut kaikkea kivaa kesällä tehtäväksi. En vain tiedä, kuinka ne käytännössä toteutetaan. Minulla ei esimerkiksi ole hajuakaan, miten tuota meidän jyrkkää tonttia pitkin saa vietyä isoja luonnonkiviä tuonne rannalle… Sellaista kun olen tässä suunnitellut. Luonnonkivistä rakennettua rantaa. Ihan pari kiveä kun ei oikein riitä. Eh. Niin, siellä minä olen meidän rannalla käynyt potkimassa kantoja ja suunnitellut hieman lisää. Etsinyt netistä, kuinka liuskekiviä asennetaan ja kuinka rinteeseen rakennetaan portaita. Sellaisiakin kun olen tässä suunnitellut. Tulee muuten pitkä kuuma kesä…

Minun piti kertoa jotain tästä taulusta, mutta kirjoittelinkin sitten puista ja kivistä.

No mutta, te näette millainen taulu on. Se on herkkä ja se ei kyllä sovi yhtään yhteen puutarinoideni kanssa, mutta syreeninoksien kaveriksi se sopi. Taulu kertoo siitä, että vaikka elämässä joskus täytyy tehdä vaikeita ja raskaitakin päätöksiä, asioilla on aina tapana järjestyä. Syreenin vehreys – uusi alku. Kutsutaan taulua siis nimellä Uusi alku – New genesis.

Minä lähden upottamaan sormet multaan ja kantamaan halkoja, mukavaa lauantaita!