Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Elokuun workshopit ovat nyt julkaistu!

Ateljeen loppuvuosi käynnistyy vauhdilla! Loppukesän inspiroivat taide workshopit ovat nyt julkaistu! Workshopit pidetään aina perjantai-iltaisin tai viikonloppuisin, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Voit osallistua kaikkiin workshopeihin, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.

Elokuun workshopit:

Akryylimaalausta lapsen kanssa – Lauantai 3.8.2024 klo 12.00-14.30 98 €/2 hlö

Tämä workshop sopii lapsille, jotka tulevat kurssille vanhemman tai muun läheisen henkilön seurassa (yli 6-vuotiaat). Tarjolla on laaja valikoima erilaisia sävyjä metalli- ja glittermaaleja unohtamatta! Lapset ovat totisesti nauttineet tästä workshopista, koska heillä on käytössään runsaasti erilaisia materiaaleja ja he saavat päättää teoksen aiheen itse, maalauspohjan koko 30×40. Noora on auttamassa sekä opastamassa koko workshopin ajan ja antaa vinkkejä erilaisten työvälineiden käyttöön. Hinta sisältää kaksi pohjaa, yksi lapselle ja yksi aikuiselle.

 


Paint & Wine – Perjantai 9.8.2024 klo 17.30-20.00

Ateljeen suosituin workshop, jossa unohdetaan suorittaminen! Tule päästämään luovuutesi valloileen Kuopion rennoimmassa sekä hauskimmassa Paint & wine workshopissa. Pääset maalaamaan taiteilija Noora Svärdin opissa laadukkailla sekäpigmenttirikkailla akryyliväreillä, sävyjä on runsaasti metalli – ja glittermaaleja unohtamatta! Käytössäsi on myös upeaa lyöntimetallia, jolla voit viimeistellä teoksesi. Saat vinkkejä erilaisiin maalaustekniikoihin ja halutessasi myös henkilökohtaista opetusta. Nämä workshopit ovat täynnä naurua ja onnistumisen iloa! 

 


Akryylikaato – Lauantai 10.8.2024 klo 12.00-14.00

Akryylikaadosta tekee kiehtovaksi sen arvaamattomuus, koskaan et tiedä, miltä lopputulos näyttää! Acrylic pouring, eli akryylikaato on tekniikka, jossa akryylimaalia ohennetaan pouring fluid -aineen avulla. Kurssilla opetetaan kaksi erilaista kaatotekniikkaa sekä opastetaan oikeanlaisen sekoitussuhteen löytymisessä, hinta sisältää kaksi maalauspohjaa. Tämä innostava kurssi sopii myös perheen nuorimmille! 


Akryylikaato BIG – Lauantai 10.8.2024 klo 15.00-17.00

Tällä kurssilla opit Dutch Pouring -akryylikaatotekniikan, lisäksi workshopissa saat perustiedot taiteen tekemiseen akryylikaatotekniikalla. Workshopissa opit dutch pouring -tekniikan, kurssin jälkeen pääset luomaan upeita taideteoksia tällä innostavalla tekniikalla myös kotona! Tällä kurssilla toteutamme yhden suuren teoksen. Tämä innostava kurssi sopii myös perheen nuorimmille! 


Abstraktin taiteen kurssi – Sunnuntait 11.8.2024 ja 18.8.2024 12.00-15.00 (opetusta 6 h)

Tule oppimaan abstraktin taiteen maailmasta ja hyödyntämään Nooran lähes 15 vuoden kokemusta taiteen teosta. Kahden kerran kurssilla tutustumme abstraktin taiteen tekniikoihin ja käymme läpi sommittelua,. Toteutamme ensin tekstuurimassalla teoksen pohjan erilaisia tekniikoita ja työvälineitä hyödyntäen. Pohjamaalauksen kuivuttua, jatkamme teosta akryylimaaleilla ja tarvittaessa lisäämme tekstuuria. Teos jätetään kuivumaan ateljeelle ja sitä jatketaan seuraavalla kerralla, toteutamme yhden suuren teoksen!


Paint & Wine BIG – Lauantai 17.8.2024 klo 14.00-17.00

Tule maalaamaan näyttävän kokoinen teos! Paint & wine BIG workshopissa pääset toteuttamaan suuren teoksen, voit valita joko 50×70 tai 80×100 kokoisen maalauspohjan. Käytössäsi on laadukkaat sekä pigmenttirikkaat akryylivärit, sävyjä on runsaasti metalli – ja glittermaaleja unohtamatta! Käytössäsi on myös upeaa lyöntimetallia, jolla voit viimeistellä teoksesi. Tässä workshopissa käytössäsi on laaja kattaus erilaisia siveltimiä sekä muita maalaustarvikkeita. Saat vinkkejä erilaisiin maalaustekniikoihin ja halutessasi myös henkilökohtaista opetusta. Nämä workshopit ovat täynnä naurua ja onnistumisen iloa!