Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Creative Studio Noora Svärd

Oli kevät 2021. Istuin juuri valmistuneen ateljeeni lattialla ja mietin, että näin sitä taas yksi unelma toteutui. Minulla oli oma työhuone, Creative Studio, jossa sain maalata ja luoda kaikkea kaunista sekä inspiroivaa. Samalla olin levoton ja kamppailin itseni kanssa. Kamppailin kiireen sekä kaiken sen tehtävän ja tekemättömän kanssa – elämän, arjen, remontin, työn, harrastusten, taiteen. Piti olla niin paljon, mutta aikaa oli niin vähän. Olen jo vuosia haaveillut elämästä, jossa tämä kaikki olisi tasapainossa. Että saisin toteuttaa itseäni, mutta minun ei tarvitsisi luopua mistään. Kauan olen tämän asian kanssa kipuillut, oikeastaan vuosia. Viime keväänä kuitenkin siinä ateljeen lattialla istuessa tein päätöksen, että nyt… Nyt on se aika, kun toteutan tämän suurimman unelmani.

Ja niin minä sitten tein.

Voit käydä lukemassa lisää Creative Studion synnystä täältä.

Tämä kuluva kesä on kiireinen ja minulla menee hetki, että saan arjen tasapainoon. Olen kauhuissani ja samalla hurjan innostunut. En suinkaan ole hypännyt täysin tyhjän päälle, vaan saan jo työskennellä mahtavien projektien parissa. Toki, pitkälle tätä elämää ja yrittäjän taivalta en vielä ole ehtinyt suunnittelemaan, mutta luotan siihen, että kaikki järjestyy. Tavoitteena on kuitenkin työllistää itseni niin, että pärjään, mutta samalla minulle jää aikaa sille kaikista rakkaimmalle – taiteelle.

Tulen varmasti kertomaan täälläkin Creative Studiosta aina silloin tällöin, mutta edelleen tämä sivusto on pyhitetty taiteelle ja teidän inspiroinnille.

Olisi mahtavaa, jos seuraisit minun yrittäjän taivaltani myös somessa. Täältä pääset kurkkaamaan Creative Studio Noora Svärd:n ensiaskeleita IG:n puolella. IG päivittyy nyt melko tiheään tahtiin ja sivustolle tulen lisäämään työnäytteitä tässä loppukesän ja syksyn aikana.