Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Aurinkoisen päivän kuvia.

KOri_2 olohuone_5 olohuone1keittio_5 keittio_6 keittio_4 Thonet_2 Tulips roses

Aurinkoisen päivän aurinkoiset kuvat ja räpsyjä vähän sieltä täältä kotoamme. Tämä kevään aurinko on kyllä inspiroiva. Se nimittäin inspiroi heiluttamaan imuria entistä rivakammin sekä tarttumaan ikkunalastaan. Tuo valo kyllä paljastaa ihan kaiken talven aikana kertyneen pölyn. Lisäksi kun takkaa on polteltu parhaimmillaan kaksi tai kolme kertaa päivässä, tuntuu koko koti ihan tunkkaiselta. Olenko ainoa, jolla on viha-rakkaussuhde kevään lisääntyvää valoa kohtaan?

Meillä polkaistaan pian rantarakennuksen remontti taas käyntiin, mikä tarkoittaa entistä kiireisempiä viikonloppuja. Täältä voit käydä katsomassa, mihin syksyllä jäätiin. Aikamoinen lista tekemättömiä asioita, hankittavia materiaaleja ja sekä tehtäviä päätöksiä on siis edessä. Toisaalta ihanaa, että asiat edistyvät, mutta samalla se on ihan hurjan stressaavaa. Itse ainakin mietin valintoja pitkälle aikavälille. Niin ja tämä remonttihan on hieman laajentunut siitä, mikä alunperin oli tarkoitus… Valmistuukohan tuo rakennus koskaan?

No mutta, vaikka kevät tuo esiin pölypallerot sekä hienoisen stressin, tuo se mukanaan myös paljon energiaa sekä uusia ideoita. Ihmisistäkin tulee keväisin esiin se persoonan kaunein puoli. Tuntuu, että kaikki ihastelevat kuinka lumet sulaa, luonto herää ja valo lisääntyy. Paljon siis positiivisia asioita ilmassa, joista keskustella (jos tuota katupölyä ei lasketa).

Pidän aina mielessäni sen seikan, että hymy on paras kaunistus. Kodin kaunistus taas on kukkaset, joten jospa keskitynkin ihastelemaan niitä ja unohdan hetkeksi likaiset ikkunamme. Tee sinäkin niin, mitä sitä turhia asioita stressaamaan. Hymyile, ole onnellinen siitä mitä sinulla on ja osta itsellesi kukkia. Niin ja muista ohimennen kiittää kassaneitiä hyvästä palvelusta.

Aurinkoista viikoloppua! Huomenna muuten esittelen uuden taulun…