Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Vuosi 2016 nippuun – osa 2.

  Jatkan vuoden 2016 koontia loppuvuoden osalta. Kevät oli melko raskas keskeneräisen remontin sekä kaiken muun haalimani aktiviteetin takia, kesä taas oli oikein ihana ja onnistunut, mutta jossain vaiheessa syksyn pimeys alkoi tuntumaan todella ahdistavalta. Se näkyi myös täällä blogin puolella.

  HEINÄKUU

  Saunarakennus valmistui ja julkaisin ennen/jälkeen -kuvia blogissa sekä Styleroom -yhteisössä. Jälkimmäisessä ne saivat ihan hurjan suosion. Lomailimme Italiassa ja teimme pieniä sisustuksellisia hankintoja rantarakennukseen. Heinäkuu oli onnellinen kuukausi. Maalasin tauluja, ilmat suosivat ja olin saavuttanut jonkin asteisen tasapainon elämässäni. En stressannut ja nautin upeista ilmoista. Suunnittelin myös tulevan kevään piharemonttia, mitä istuttaisin ja minne ja miltä tuleva terassi tulisi näyttämään.

  takkahuone_ennen_jälkeen1

  sauna_nyt2

  Amorem_enim_7

  noorasvard_koralli_1

  ELOKUU

  Haaveilin Italiasta, oloni oli haikea loman päätyttyä ja kesäkin tuntui vain vilahtaneen ohi. Maalasin taulun Mungolifen Annalle ja suunnittelin itselleni logon. Omenat alkoivat punertaa ja löysin nettikirpparilta Artekin hyllyn, joka asennettiin rantarakennuksen pukuhuoneen seinälle.

  Sorrento_1

  Öljyvärityö_4

  noora_svärd_logo_1

  Artek_5

  SYYSKUU

  Opiskelut käynnistyivät ja pitkä sekä pimeä syksy tuntui kaukaiselta ajatukselta. Maalasin, opiskelin ja nautin syksyn viimeisistä valoisista aamulenkeistä. Myös rantarakennuksen sisustus alkoi hiljalleen muotoutua. Kamina tosin odotteli asentajaansa, se nökötti rakennuksen ulkopuolella. Piirsin rantarakennuksen vanhat pohjapiirustukset uudestaan ja kehystin ne rakennuksen valokuvien kanssa. Valokuvat otin ennen kuin aloitimme purkutyöt. Minusta tehtiin myös juttu Styleroom -yhteisöön, se oli kyllä  minulle yksi vuoden kohokohdista.

  olohuonetta_3

  taulut_takkahuone_6

  silence_6

  Taulu_syksy_2

  LOKAKUU

  Rantasaunan takkahuone sai kaminansa ja asettelimme rantakiviä somaan riviin. Remontti alkoi olla vuoden 2016 osalta tehty ja keväällä jatkamme siitä, mihin jäimme. Saunoimme rantasaunassa viimeisen kerran. Lokakuussa alkoi syksy ja tuleva talvi jo tuntumaan, minua ahdisti tuleva pimeys ja muistan miettineeni, että miten sitä taas jaksaa näiden pimeiden kuukausien yli. Tauluja tuli maalattua ja kokeilin pitkästä aikaa maalata myös akvarelleilla. Muuttolintuja kuvaava taulu jäi mieleeni erityisesti sekä taulun uudet omistajat. Kiitos vielä kerran kivasta yllätyksestä. :)

  akvarelli_2

  muuttolinnut_9

  piharemontti_10

  takkahuone_4

  MARRASKUU JA JOULUKUU

  Loka- sekä marraskuu tuntuivat jotenkin erityisen raskailta ja se näkyi myös täällä blogissa. En ollut koskaan kotona päivänvalon aikaan, arkisin olin töissä ja melkein joka viikonloppu olin jossain reissussa. Valokuvia en juurikaan ottanut, koska pimeys tuntui kietoutuvan kaiken ympärille. Lokakuun loppu sekä koko marraskuu meni ihan sumussa. Moni ystävänikin ihmetteli tämän menneen syksyn matalia fiiliksiä. Joulukuun alussa kävimme Budapestissä virittäytymässä joulutunnelmaan ja kotikin koristautui joulua varten. Vietimme poikkeuksellisesti joulun Suomessa ja ai että miten hyvältä se tuntuikaan. Meillä oli ihan superkiva ja rentouttava joulu!

  mistymorning_2

  budap_1

  joulu_1

  kuusi_7

  joulu_olohuone_5

  Nyt minulla on sellainen olo, että selvisin pimeästä syksystä. Tosin pimeys ei ole hellittänyt otettaan, mikä taas vaikeuttaa valokuvaamista ja mikä taas vaikuttaa blogin päivittämiseen, mutta en halua ottaa tästä stressiä. Ideoita kyllä on, mutta aikaa on rajallisesti käytettävissä. Tiedän, että kevät tulee taas olemaan melko kiireinen ja joltain osin myös todella raskas. Siihen olen varautunut valmistautumalla henkisesti, koska tiedän mitä on tulossa. Työmäärä ei siis tule yllätyksenä. Nyt kuitenkin odotan innokkaana tulevaa vuotta ja mitä kaikkea se tulekaan pitämään sisällään.

  Kuinka sinun vuosi 2016 sujui ja millaiset odotukset sinulla on vuodelle 2017? Olisi niin kiva kuulla.

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X