Heippa täältä aurinkoisesta ja kylmästä Itä-Suomesta! Minä jo olin siinä uskossa, että superpakkaset jäävät tänä talvena tulematta, mutta toisin kävi. Saa nähdä miten kylmää ensiviikko tuo tullessaan. Minä olen kantanut polttopuita talon nurkat täyteen ja takkaa on lämmitetty joka ilta. Eilen minua palelti hurjasti, pidin tuplavillasukkia ja nukuin kahden peiton alla. Aamulla kurkku tuntui kipeältä, joten liekö orastava flunssa syypää tuohon eilisen palelemiseen.

 

No mutta, sitten hieman uusimmasta taulusta! Asiakkaitteni toiveissa oli, että taulu vie heidät Itävallan vuoristomaisemiin. Niinpä syntyi kuvissa esiintyvä taulu. Maisemaan lisättiin hieman vaaleanpunaista tuomaan pehmeyttä sekä kultaa tuomaan eloa vuorenhuippuihin.

Tänään taas saapui iso lasti kiilakehyksiä sekä kymmenen metriä kangasta, joista alan seuraavaksi kasaamaan maalauspohjia. Sain muuten postaustoiveen, kuinka tauluni syntyvät, mutta en ole vielä ehtinyt dokumentoimaan tällaista projektia. Yritän sen tässä kevään aikana kuitenkin toteuttaa. :)

Nyt teevesi kiehumaan, särkylääkettä avittamaan päänsärkyä ja jatkamaan töitä.  Toivotaan, että selviän säikähdyksellä ja tämä olo ei tästä huonone vaan menee piakkoin ohi. Nyt en ehtisi oikein sairastamaan, on sen verran kiireinen loppuviikko tiedossa. Tosin, tämä kurkkukipu on tehnyt tuloaan jo monta viikkoa, joten näinköhän nyt sitten tauti ottaa minustakin vallan…

Pysykää terveinä, mukavaa loppuviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.