Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Vihdoin!

omppu5 omppu4 omppu3 omppu

Yksi niistä lukemattomista asioista, joihin tässä talossa ihastuin, olivat vanhat omenapuut. Ensimmäistä kertaa talolla käydessämme puut hohtivat valkoisina ja olenkin malttamattomana odotellut, milloin saan taas nauttia kauniista kukkamerestä. Nyt, vihdoin olen löytänyt muutaman kukan! Näyttää siltä, että meidän puut taitavat pitää tänä vuonna ns. välivuoden, koska kukkia on selkeästi vähemmän, kuin vuosi sitten. Muutenkin puut ovat todella vanhoja ja ovatkin enemmän luomassa tunnelmaa sekä näköesteenä. Olen kaavaillut pientä istuskeluryhmää näiden vanhojen puiden juurelle. Pihassamme on sen verran tilaa, että näitä istuskelupaikkoja sinne mahtuisi useampi. Tämän toteutus tosin taitaa jäädä hamaan tulevaisuuteen, koska saunaremontti vie tällä hetkellä kaiken ylimääräisen ajan. Tästä muuten voisinkin muistaessani kertoa vielä tällä viikolla lisää!

luumu3 luumu2

Lisää kauniita valkoisia kukkia! Luumupuu kukki todella kauniisti, sitten tuli tuuli ja vei kukat mennessään. Toivottavasti saadaan tästä huolimatta yhtä runsas sato, kuin viime syksynä. Pidetään peukkuja sille.

Täytyy myöntää, että tämä kevät ja kesän alku on ollut melkoista opettelua näiden pihatöiden suhteen. Hiljaa hyvä tulee ja välillä yritän sulkea silmät rikkakasveilta ja ruohotupsuilta. Ei kai ihan joka nurkan tarvitse olla ojennuksessa ja olen jopa antanut muutaman voikukankin kukkia ihan rauhassa. Ehkä minulle sopii paremmin sellainen boheemi englantilainen puutarha, kuin millintarkkaan leikelty nurmikko ja kauniisti rajatut perennat. Lisäksi olen vielä melko kehno kasvien tunnistamisessa. En tiedä mikä on rikkakasvi ja mikä ei. Osan kyllä tunnistan, mutta uudessa ympäristössä ei aina tiedä mitä tuolta maasta oikein puskee. Toivottavasti en ole repinyt ihan vääriä kasveja… heh.

Mietin tässä samalla, että montako kuvaa kukkivista omenapuista tänne voi laittaa menemättä överiksi? No, laitoin monta, koska kuvia otin ainakin sata! :) Kivaa viikon jatkoa! Huomenna lisää kuvia boheemista puutarhastamme.