Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Verhoiluprojekti nro menin jo laskuissa sekaisin….

nojatuoli1 nojatuoli2
Nettikirpparilta tein löydön. Kaksi kappaletta yhden setelin hinnalla. Pohjassa puusepän leima. Ajattelin, että kai näistä jotenkin kauniit saa. Pieni sunnuntaiajelu pitäjille ja tuolit kyytiin. 
Päälliset ovat melko huonossa kunnossa, samoin jalat vaativat hiontaa ja uutta väriä. Ihastuin näissä tuohon linjakkaaseen ja ryhdikkääseen ilmeeseen. Minua niin kiehtoisi tietää kaikkien näiden vanhojen tavaroiden tarina. Kuka nämä on tilannut ja minne? Käsityönä valmistetut tuolit ovat luultavasti olleet joskus arvokkaat?

Nyt ne pääsevät meidän olohuoneeseen ja lupaan arvostaa näitä ihan yhtä paljon, kuin hän, joka joskus nämä on tehnyt ja hän, joka on nämä joskus tilannut.

Ei taida enää tämä puhelinnumero toimia…? :)

leima

 

En taas tiedä mihin tämä viikko oikein hävisi…? Talvea kohti mennään, joten viikonlopun ohjelmaan kuuluu talvivaatteiden esiin kaivaminen. Kiva, kun on taas kaapillinen ”uusia” vaatteita käytettäväksi :)

Comments

 • Sinä se pistät tuulemaan :)
  Laitala Oy on tänä päivänäkin Jurvassa toimiva puusepänverstas, joka valmistaa tyylihuonekaluja. Täältä löydät heidän sivunsa http://www.laitala.com/huonekalut/

  17.10.2014
  Vastaa
  • Oi vau! Hei kiitos tästä :) En olekaan tässä ehtinyt edes ”guuglettelemaan” tuota Laitalaa…

   Pitää saada koti äkkiä kuntoon tai ainakin asuttavammaksi. Tosin kyllähän tässä talossa on vielä huoneita jotka ovat ihan kesken, mutta pikkuhiljaa…

   17.10.2014
   Vastaa

Leave
a comment

X