Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Verannan talvinen oloasu.

kuisti_9

kuisti_8

kuisti_3

kuisti_7

kuisti_6

kuisti_5

kuisti_1

Verantamme pukeutui viileän valkoiseen asuun oikeastaan hieman vahingossa. Nostin terassilla olleet kalusteet verannalle. Aikomukseni oli viedä ne rantarakennukseen säilytykseen talven ajaksi, mutta ne näyttivätkin aika kivoilta verannallamme. Siihen ne sitten jäivät. Rantarakennusta laittelin jo hieman talviteloille ja sieltä toin tuon pikkumaton verannan lattialle. Talomme vintillä vierailessani mukaani tarttui muovikuusi, joka pääsi pöydälle tuomaan hieman vehreyttä muuten niin vaaleaan tilaan. Joulukuussa verannalle pääsee myös Saksan joulumarkkinoilta ostamani tähti. Täältä löytyy kuvia viime joulukuulta. Onpa muuten verannan ilme muuttunut vuodessa ja sama muovikuusi näytti olevan silloinkin esillä. :)

Tuo veranta on kyllä yksi asia, johon ihastuin taloa ostaessamme. Se on ihana valoisa ja sen ilmettä on helppo muuttaa. Seinäpinnat kyllä kaipaavat uutta tapettia. Joskus suorastaan inhosin puolipanelia, mutta tässä tilassa se ei haittaa minua ollenkaan. Minusta se on oikeastaan aika kiva – pieneen tilaan on saatu vaaleutta ja vaihtelua sen avulla.

Olen muuten liittynyt Styeroom -yhteisöön. Liityin siihen oikeastaan hetken mielijohteesta ja onneksi liityin. Sivustolta löytyy vaikka mitä inspiroivaa sisältöä! Täällä on pieni juttu minusta ja kodistamme. Mukavia lukuhetkiä!