Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Verannan talvinen oloasu.

  kuisti_9

  kuisti_8

  kuisti_3

  kuisti_7

  kuisti_6

  kuisti_5

  kuisti_1

  Verantamme pukeutui viileän valkoiseen asuun oikeastaan hieman vahingossa. Nostin terassilla olleet kalusteet verannalle. Aikomukseni oli viedä ne rantarakennukseen säilytykseen talven ajaksi, mutta ne näyttivätkin aika kivoilta verannallamme. Siihen ne sitten jäivät. Rantarakennusta laittelin jo hieman talviteloille ja sieltä toin tuon pikkumaton verannan lattialle. Talomme vintillä vierailessani mukaani tarttui muovikuusi, joka pääsi pöydälle tuomaan hieman vehreyttä muuten niin vaaleaan tilaan. Joulukuussa verannalle pääsee myös Saksan joulumarkkinoilta ostamani tähti. Täältä löytyy kuvia viime joulukuulta. Onpa muuten verannan ilme muuttunut vuodessa ja sama muovikuusi näytti olevan silloinkin esillä. :)

  Tuo veranta on kyllä yksi asia, johon ihastuin taloa ostaessamme. Se on ihana valoisa ja sen ilmettä on helppo muuttaa. Seinäpinnat kyllä kaipaavat uutta tapettia. Joskus suorastaan inhosin puolipanelia, mutta tässä tilassa se ei haittaa minua ollenkaan. Minusta se on oikeastaan aika kiva – pieneen tilaan on saatu vaaleutta ja vaihtelua sen avulla.

  Olen muuten liittynyt Styeroom -yhteisöön. Liityin siihen oikeastaan hetken mielijohteesta ja onneksi liityin. Sivustolta löytyy vaikka mitä inspiroivaa sisältöä! Täällä on pieni juttu minusta ja kodistamme. Mukavia lukuhetkiä!

  Comments

  • anneli

   Silmille kaunista katsottavaa taas Rakas Noora <3

   29.10.2017
   Vastaa

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X