kuisti3 kuisti4 kuisti1 kuisti2
Vähän REALITYA kehiin! :) Vanhassa talossa vanhan talon tavalla. Tässäpä muutama kuva viileästä verannastamme.

Muuton aikana ja sen jälkeen verannalle kulkeutui kaikenlaista roinaa. Onhan se todella kätevä tila säilyttää tavaraa, mitä ei tarvitse ihan koko ajan tai mille ei ole vielä löytynyt paikkaa.

Laitoin kuitenkin hihat, tarkemmin taikasienen heilumaan ja kävin tuon lautalattian kimppuun. Edellinen asukas varoitteli, että kannattaa maalata lattia uudestaan, sen verran huonossa kunnossa se kuulemma on. No, minä pesin sen ja nyt se on kuin uusi. Sininen matto meni vaihtoon tai oikeastaan siihenkin löysin kierrätettävän ratkaisun. Vaikutti siltä, että mattoa ei oltu ihan hetkeen siirrelty, sen verran löytyi hiekkaa ja pölyä alta, ptyhyi. Verhot jäivät edelliseltä asukkaalta, ne ovat joskus teetätetty tähän tilaan, joten en usko, että lähden niitä tänä syksynä uusimaan. Jos ensi kevään ikkunanpesu-urakan yhteydessä päivittäisi nuo verhotkin, katsellaan.
Tällainen verantamme oli siis perusteellisen pesun jälkeen. Tämä tila on melko hankala “sisustaa” varsinkin, kun tulevana talvena se toimii meillä toisena jääkaappina. Ensi kevättä ja kesää ajatellen, haluan tänne jonkin kapean pöydän istutuksia varten. Veranta kuitenkin lämpenee mukavasti auringon paistaessa, joten yrtit varmasti itäisivät mukavasti. Sellainen kevään ensimmäinen kasvihuone :) Kyllä minä jo jotain tänne ideoin. Lähinnä kunhan päästään talven yli -ratkaisuja. Niistä seuraavaksi!

2 Comments

  • Voi apua! Ihan täydellinen veranta. Kylläpä alkoi täälläkin heti raksuttaa miten tilan sisustaisi. Hiljaa hyvää tulee ja ens keväänä on visiot varmaan jo selvät :)

    • Tuntuu, että koko talo on täynnä kaikkea “väliaikaista” ;) Mutta hiljalleen tämä alkaa näyttämään kodilta ja mikä tärkeintä, tuntuu myös siltä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.