Kuten aikaisemmin kerroin, sain viimeisteltyä yhden rästissä olleen projektin. Vanha sohva, luultavasti jostain 40-luvun taitteesta, sai yllensä uuden, hieman hienostuneemman ilmeen. Kyseessä ei ollut ihan niin helppo ja nopea operaatio, mitä aluksi luulin, joten tästä sohvasta muodostui pelkästään sen työmäärän vuoksi yksi lempi huonekaluistani.

sohva_2sohva_10sohva_14sohva_11

Makuuhuoneen sisustus on vielä todella kesken, joten nuo pari tyynyä saavat nyt luoda ilmettä muuten melko kolkkoon huoneeseen. Kuten kerroin, tuo kangas oli todella vaikea työstää. Se ei joustanut mihinkään suuntaan ja me niittailtiin ja venyteltiin sitä hikipisarat tippuen. Vahvasta kankaasta on siis kyse, sen verran väkivalloin kangasta käsiteltiin. Mutta huh, nyt sohva on valmis.

Makuuhuone sekä koko yläkerta odottelee pintojen uudistamista. Niissähän ei ole mitään vikaa, mutta haluaisin myös yläkerrasta oman näköiseni. Kaikki ajallaan. Hoidetaan ensin tuon saunarakennuksen remontti alta pois… Ja toisaalta olemme ehkä saaneet remontoida ihan riittävästi tälle vuodelle, joten rauhoitetaan nuo maalitelat ja tapetointipöydät hetkeksi.

Minulla on muuten myös toinen projekti meneillään koskien juurikin makuuhuonetta! Voin kertoa, että romantiikkaa ja krumeluuria on tiedossa… ;)

Mukavaa viikon aloitusta!

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.