Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Vanha ovi sisustuksessa.

ovi3 ovi2

Niin on sitten tästäkin maanantaista selvitty. Viimeinen työviikko ennen pientä lomaa käynnistyi kiireisenä ja loppuviikko näyttäisi olevan ihan yhtä hurja. Taitaa olla vähän joka alalla samanlaisia nämä vuoden viimeiset päivät. En ole edes rekisteröinyt, että ollaan menossa jo joulukuun puolessa välissä, siis minne tämä vuosi hävisi? Kun tässä mietin, niin tämä kulunut vuosi on kyllä ollut elämäni paras, ihan kuin olisi vuosi sitten sanonut tämän saman asian… Tänä vuonna on kuitenkin tapahtunut paljon positiivisia asioita ja elämä on jotenkin tasapainossa. Ehkä minä muistelen tätä kulunutta vuotta vaikka lähempänä vuoden vaihdetta, ensin pitäisi tämä joulukuukin rämpiä läpi… ;)

Mutta, arvatkaapa miten hypin ilosta, kun löysin tämän vanhan oven meidän ullakolta. Raahasin sen meidän olohuoneeseemme, kun en ole vielä sen parempaa käyttöä sille keksinyt. Näitä vanhoja ovia on näkynyt pöydän kansina sekä sängynpäätyinä, mutta itselläni ei nyt ole tarvetta kummallekaan. Nyt laitoin ovelle hieman tuollaisen talvisen ilmeen. Tuolle maalipinnalle en halua tehdä mitään vaan ajattelin jättää sen juuri tällaiseksi, vanhaksi ja kuluneeksi. Mietin kyllä, että ihan hauskan muistitaulun tästä saisi, jos tuollaiseen yhteen ruutuun liimaisi liitutaulutarraa. Oven paikkaa vain pitäisi miettiä sitten uudestaan, tästä muuten lisää myöhemmin…

Loppukevennykseksi oven toinen puoli:

ovi

Onkohan asialla ollut lapsi vai kenties hieman hermostunut teini? Minusta tämä on niin mainio yksityiskohta, että se saa kyllä jäädä paikoilleen. :)