Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Valot tuo tunnelmaa

Moikka, miten viikkosi käynnistyi? Meidän leveyspiireillä aamulla nurmikko oli hetken valkoinen, mutta päivän aikana sade sulatti lumikerroksen pois. Tai voisiko sitä enemmänkin kutsua räntäkerrokseksi. Voi että kun tämä syksy vaihtuisi pian talveksi.

Otin muutaman kuvan meidän keittiöstä, siellä kun oli jotenkin niin ihana valo. Muuten kyllä viikonloppuna oli aika pimeää ja hämärää. Esimerkiksi sunnuntaina yritin ottaa asiakkaalleni kuvaa taulustani, mutta siitä ei meinannut tulla mitään, koska verannalla, joka on talomme valoisin huone, oli uskomattoman hämärää ihan koko päivän ajan. Kolmelta oli pakko laittaa valot päälle, huh. No mutta onneksi sain kuvat kuitenkin viimein matkaan ja asiakaskin oli tyytyväinen.

Nostin tosiaan viime viikolla (puolisoni kommenteista huolimatta) tähden keittiön ikkunaan. Tähti oli viime vuonna työhuoneen ikkunassa, mutta nyt halusin tuoda tuollaista lämmintä tunnelmaa myös keittiön puolelle. Tuo ikkuna on kadun puolella, joten ehkä siitä on jotain iloa ohikulkijoillekin. Taidan joutua hakemaan vielä pari tähteä lisää, sen verran kivoja nuo minusta ovat ja näytti siltä, että Ikealla on edelleen tätä samaista mallia myynnissä.

Lunta tosiaan kyllä kaipaan ja valoisuutta, vaikka kyllä tähän hämärään jo alkaa tottumaan. Jotenkin tänä vuonna tuo pimeys ei ole iskenyt ihan niin voimalla päälle, kuin viime vuonna. Ehkä siihen on vaan osannut varautua paremmin? En tiedä, mitä olen tehnyt eritavalla kuin aikaisemmin, mutta tänä syksynä olen pyrkinyt vähentämään stressiä, liikkumaan enemmän ja tuplannut D-vitamiinin saannin. Tähän kun yhdistää muuten terveelliset elämäntavat ja oikeanlaisen ravinnon sekä muistaa rentoutua ja vähän herkutellakin, niin kaamos on selätetty. En tiedä toimiiko muilla, mutta minulla toimii.

Minun muuten piti viikonloppuna ripustella jo verannallekin valot, mutta enhän minä sitten ehtinyt. Viikonloppu oli taas niin täynnä ohjelmaa; töitä, asioiden hoitoa, opiskelua ja isänpäiväkahvittelua puolisoni isän luona. Siinä ne pari päivää taas hurahtivat ohi. Näin maanantaina onkin jo hyvä aloittaa seuraavan viikonlopun odottelu… :)

Kivaa viikon aloitusta!