Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Valoisia päiviä.

keittiö6

Ajattelin räpsäistä muutaman kuvan keittiöstämme, kun kerrankin olin kotona valoisan aikaan. Kuten eilen kerroin, olen hitaasti, mutta varmasti alkanut pitämään tammen sävystä. Ehkä silmäni ovat tottuneet siihen tämän meidän keittiömme myötä ja kieltämättä tuo valkoisen ja tammen yhdistelmä on kyllä kaunis. Tuon tapetinhan me vaihdoimme keittiömme takaseinälle, muut seinät ovat valkoisia ja keittiömme muuri on vaaleanharmaa. Tuosta keittiön pintaremontista löytyy lisää täältä ja valmiista keittiöstä kuvia täältä.

keittiö5 keittiö2 keittiökeittiö3

Tuota tammea löytyy meidän keittiön työtasoista, ruokapöydästä sekä sivutasosta. Pöydässä ja tasossa on siro muotokieli ja vaikka molemmat ovat melko modernit, niin ne silti käyvät kivasti vanhan talon henkeen. Keittiöömme mahtuu hyvin tällainen kuuden hengen pöytä ja itseasiassa sen ympärille mahtuu kivasti kahdeksankin henkeä ruokailemaan (on testattu). Tuo pöytä sekä sivutaso ovat suomalaisen Korpi Designin valmistamat. Mehän emme tosiaan tehneet keittiöllemme muuta, kuin seinien väripäivityksen. Onneksi edellisellä asukkaalla oli hyvä maku, joten säästyimme sen suuremmilta keittiöremonteilta. Saattaisin joissain kohdin tehdä muutaman jutun eri tavalla, mutta tällä mennään toistaiseksi.

Voi että olen saanut virtaa tuosta auringosta. Huomasin tuossa aamulenkilläni, että katuvalot näköjään sammutetaan jo klo 6.00, eli aamutkin alkavat olemaan jo kivan valoisia. Varma kevään merkki siis. Niin ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin meidän pihasaunan remontin pitäisi alkaa tuossa pääsiäisen jälkeen. Vielä en hypi ilosta, koska kaiken maailman lupa-asiat pitää hoitaa ensin kuntoon, mutta remonttimiehet ovat kuulemma jo asemissaan odottamassa, milloin käsky käy. Tästä remontista kuulette varmasti kevään aikana lisää (kyllästymiseen asti).

Viikonloppuna ajattelin upottaa sormeni multapusseihin ja iloita tästä aikaistuneesta keväästä. Pääsimme jo eilen nauttimaan tästä kevään tunnusta ja korkkasimme omalta osaltamme terassikauden. Istuskelimme hetken omalla terassillamme ja ihastelimme auringon viimeisiä säteitä. :)

Aurinkoista viikonloppua!