Valittamisesta.

. 4 Kommentit .
In Taide
 taulu6 taulu7 taulu5
Katsoin eilen Enbuske & Linnanahde Crewtä ja kyllä taas tuli muistutus siitä, että miksi ei pitäisi valittaa pikkumaisista asioista. Ohjelmassa haastateltiin Pekka Hyysaloa, kaikki varmasti tietävät hänen tarinansa. Häntä katsellessani oman elämäni vastoinkäymiset alkoivat tuntumaan ihan naurettavan pieniltä. Olisikohan pieni itsetutkiskelun paikka?
En siis enää valita kaamoksesta enkä siitä, että nämäkin valokuvat ovat ihan pimeitä ja rakeisia. Se on muuten ihan hassu juttu, miten taulut ovat näissä kuvissa aika erinäköisiä, kuin luonnossa. Jotenkin paljon ”kovemmilta”. Moni asiakaskin on tästä minulle sanonut. En ehkä osaa vangita taulujen ”pehmeää sielua” kuviin? :) Yritän saada napattua viikonloppuna vähän paremmat kuvat näistä molemmista.

Niin ja tulihan se perjantai vihdoin (lumisateen kera)! Meillä on tiedossa rattoisa puusavotta kinosten keskellä, jesjes! Huomaatteko pienen sarkasmin? Tänne siis tuli pieni lumikerros, joka luultavasti sulaa jo huomiseen mennessä pois… :) Mutta, onpahan sitten jotain, millä pitää mökkiä lämpimänä läpi talven ja ensiviikolla asennettavat ilmalämpöpumputkin pääsevät tosi toimiin. Saavat ihan urakalla pöhistä lämmintä ilmaa yläkertaan asti.

Reipasta viikonloppua!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karoliina A
  12.11.2014 at 13:54

  Hei, onko tuo mustavalkoinen taulu myytävänä? Mikä sen koko on? :) Upea!

 • Reply
  Kati
  17.12.2014 at 16:18

  Hei, olen myös kiinnostunut tauluistasi. Mikäli joulukiireiltä ehdit ottaisitko yhteyttä.. Kiitos etukäteen :)

 • Reply
  Paula
  18.12.2014 at 09:42

  Hei

  Millaista kultaa käytät näissä maalauksissasi? Ja mistä ostat? Kiitos etukäteen :)

  • Reply
   Norppa
   18.12.2014 at 10:18

   Hei, käytän kultajäljitelmää, eli sellaista lehtikultaa, jota käytetään myös kultauksissa. Hopean sävyinen taas on alumiinia. Olen ostanut lehtikultaa ihan paikallisesta askartelutarvikeliikkeestä. Näköjään netissäkin on muutama verkkokauppa, josta saa sitä tilattua. Nämä lehtimetallit tarvitsevat oman liiman, joten sitä kannattaa tilata samalla! Mukavaa joulun odotusta!

  Leave a Reply