Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Valaisinvinkki matalaan tilaan!

Heippa taas täältä meidän makkarista! :) Yläkerrassa huonekorkeus on melko matala (voiko silloin puhua huonekorkeudesta?), joten valaisimen valinta ja ensinäkin sopivan löytäminen vei pienen ikuisuuden. Minä haaveilin koristeellisesta vintage kattokruunusta, jossa olisi ollut kristalleja mitä kiillottaa, mutta ei. Mitään roikkuvaa valaisinta ei voinut edes ajatella tilaan, ellei olisi halunnut kävellä makkarissa kypärä päässä. Joten mitä jäi vaihtoehdoksi? Plafondit (yäk) ja kiskovalaisimet (yäk-yäk). Sanotaanko näin, että valikoima oli melko, noh… rajallinen? Siinäpä sitten pyörittelin eri vaihtoehtoja, kunnes törmäsin tähän:

lamppu4 lamppu3

Kyllä ne ruotsalaiset osaavat. Kyseessä on siis ruotsalainen Belid -valaisinvalmistaja ja nimenomaan valmistaja, eli tehdas on myös Ruotsissa, Varbergissa. Katselin heidän valikoimaansa ja sieltä löytyi vaikka mitä hienoja valaisimia! Tämä valaisin oli yllättävän helppo kiinnittää ja se ikään kuin leijuu katossa, sopivan kepeä siis. Plussaa noista kohdistettavista spoteista, nyt sai makuuhuoneen seinillä olevat tauluni kohdevalon. Muutenkin valo on todella kiva, huone tuntuu korkeammalta kuin onkaan. Tällainen vinkki/löytö, jos plafondit ja kiskovalaisimet eivät ole sinun juttusi. (Mainittakoon vielä, että ihan itse ostin ja ihan itse kerron kivasta löydöstäni, en siis ole hyötynyt tästä ”mainonnasta” mitenkään… :)

Meillä oli väliaikaisesti katossa sellainen roikkuva kattovalaisin, jota piti aina muistaa väistää. No arvatkaapa vaan teenkö edelleen naurettavia äkkinäisiä väistöliikkeitä tuon valaisimen kohdalla. Kyllä kyllä, olen ihan täysipäinen… tai sitten vaan otin liian monta osumaa siitä edellisestä kattovalaisimesta.

makkari15