Uusi taulu.

. 4 Kommentit .
In Taide

taulu8 taulu9 taulu15 taulu14 taulu10 taulu7

Tammikuu on tehty tulppaaneista, uusista tauluista… ja ötököistä.

Tässäpä taas yksi maalaamani taulu, joka on jo matkalla uuteen kotiin. Toivomuksessa oli valkoista, harmaata, mustaa sekä kultaa ja sitähän asiakas sitten sai :) Itse tykästyin tähän tauluun kovasti. Se nimittäin kuivui minulla tuossa lipaston päällä ja nyt sen paikka on taas tyhjä. Semmoinen tällä kertaa, mitä tykkäät? Pikkusen minua ärsyttää tämä ainainen hämäryys ja näiden kuvien laatu, taulukin on ihan eri näköinen luonnossa. Oen aika laiska korjaamaan kuvien laatua, joten näillä mennään nyt toistaiseksi. Eilen tosin huomasin, että päivä on hieman jo pidentynyt, jee sille!

Niin ja mitä nuihin ötököihin tulee, niin eilen koin elämäni järkytyksen, kun kädelleni tipahti neljän sentin mittainen tuhatjalkainen. Kestän kyllä hiiret ja hämähäkit, mutta tuhatjalkaiset ovat kyllä nounou -listalla. Hämähäkkejä en tapa, syksylläkin nostelin lukit hellävaroen ikkunasta pihalle, mutta tuota ötökkää jahtasin ympäri kellarin lattiaa. Mokoma karkasi pakastimen alle ja raivoissani heittelin pyykinkuivaustelineet sekä mopit edestä ja siirsin jopa pakastimen, mutta en enää örkkiä löytänyt. Hyi että sentään. Kyseessä ei siis ollut sellainen karvainen tuhatjalkainen vaan sellainen ällöttävä kipittävä tummanruskea versio. Vieläkin puistattaa. Että sellainen kohtaaminen minulla eilen, kaikkeen tässä näköjään pitää varautua. Varmaan tämäkin kaveri oli tullut lämmittelemään meille, kun tuota pakkasta taas riittää!

Toivotaan, että tuo aurinko näyttäytyisi myös viikonloppuna ja saisin kuvattua seuraavan taulun, jonka toivottavasti saan tällä viikolla viimeisteltyä. Siveltimen alla on tällä kertaa hieman lämpimämpiä sävyjä… :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  jiik
  20.1.2015 at 23:41

  Sun tekemät taulut on kyllä niin kivoja! Mä tykkään just tollasesta tyylistä, missä ei varsinaisesti kuvata ”mitään”, mutta silti näyttää ihanalta sisustuselementtinä! Kunpa oliski varaa teettää omaan olkkariin samantyyppinen – vastarempattu kämppä kun miehen mukaan kärsii valkoisten seinien syndroomasta..

  • Reply
   Norppa
   25.1.2015 at 20:03

   No voi kiitos! :) Remontoitu asunto kyllä asettaa aina omat haasteensa, ennen kuin uusi sisustuslinja alkaa löytymään :) Voin laittaa sinulle sähköpostiin lisää informaatiota tilaustauluistani.

 • Reply
  saara
  27.1.2015 at 23:05

  Hei! postauksesta toiseen ihailen tuota lasijalkaista pöytälamppua. Osaatko kertoa, mistä vastaavaa voisi ryhtyä metsästämään? Taulusi ovat myös upeita!

  • Reply
   Norppa
   28.1.2015 at 09:13

   Moikka, tuo lampunjalka tai oikeastaan ne molemmat (niitä on minulla pari) on ostettu vuosia sitten antiikkimessuilta, joten sen tarkempaa alkuperää en osaa ikävä kyllä sanoa. Kiitos! :)

  Leave a Reply