Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Uusi taulu!

noorasvard_4noorasvard_5 noorasvard_3 noorasvard_2 noorasvard_1

Voin taas taputtaa itseäni olkapäälle tuon otsikon kekseliäisyyden suhteen. Täytyy myöntää, että olen viime aikoina ollut hieman ”lukossa”. Sanat eivät ole virranneet entiseen tapaan ja toisaalta en ole halunnut tuottaa väkinäisiä lauseita. Tähän on vaikuttanut myös ainainen seuralaiseni – kiire. Olen siis ollut viime aikoina melko kiireinen ja tämä on aiheuttanut sen, että en ole pystynyt keskittymään kaikkiin elämän osa-alueisiin ihan niin täysillä.

Mutta maalata olen kyllä ehtinyt ja ehdin edelleen. Siitä minä en tingi ja siihen minulta löytyy aina aikaa. Tästä taulusta tuli mukavan seesteinen, suorastaan hämyisä. Beigeä, harmaata, valkoista ja kultaa, käy monenlaiseen sisustukseen. Tämä yksilö sai jo uuden kodin ja palautteesta päätellen taulu oli oikein mieluisa. Se, jos mikä tuottaa minulle joka ikinen kerta iloa – palaute, jota saan tauluistani. Varsinkin, kun se on positiivista… :)

Sellainen teos tällä kertaa, mitä pidät?

Täällä Kuopiossa on syksy kauneimillaan. Syyskuu hujahti ohi ihan huomaamattani ja tajusin tässä eilen, että kyllä se syksy on jo pitkällä. Joutsenetkin ovat taas saapuneet meidän rantaan ja keittiö on täynnä pikkukärpäsiä. Siinäpä ne tärkeimmät syksyn merkit. Onneksi tälle viikolle on luvassa kauniita ja kuulaita syyspäiviä, saan viimeisteltyä pihan TALVIkuntoon, huh…

Jos kiinnostuit tauluistani, niin voit laittaa minulle viestiä täältä tai laittaa sähköpostia noora(a)noorasvard.com.