Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Unelmista ja kivoja uutisia

Mistä sinä unelmoit? Ovatko unelmasi arkipäiväisiä, pieniä asioita vai jotain, joka kaipaa kannateltavakseen siivet?

Tunnustan. Olen daydreamer, haaveilen ja unelmoin useasta eri asiasta. Osa liittyvät elämään noin yleisesti, osa taas ammatilliseen kehitykseen ja siihen, mitä haluaisin elämässäni tehdä enemmän ja millaiseksi haluaisin elämäni rakentaa. Unelmoin esimerkiksi siitä, että voisin joskus asua jossain Italian tai Ranskan pikkukylässä, jossa minulla olisi oma pikkuruinen ateljee. Kuulostaa ihanan romanttiselta, mutta tiedän, että todellisuus olisi jotain aivan toista. Onnekseni en kaipaa elämässäni hienouksia ja tiedän, että tulisin toimeen hyvin vähällä, mutta silti. Tämä on se unelma, joka kaipaa ne siivet, mutta oli minulla myös hieman realistisempi unelma. Sanoin vuosia sitten, että yksi ammatillinen määränpää on saavutettu, jos taulujani on joskus esillä asuntomessuilla.

 

Tänä kesänä se sitten tapahtui, odotusteni vastaisesti jopa kaksin kappalein. Taulujani tullaan näkemään Villa Sunin lisäksi myös kohteessa nro 22, Wienerbergin JokiDuo ja kuvissa esiintyvä taulu on yksi kolmen taulun sarjasta. Saan kuvia kohteesta myöhemmin, joten nyt joudutte tyytymään näihin itse ottamiini kuviin.

Mitä sitten, kun yksi unelma täyttyy? Miltä se tuntuu?

Se tuntuu uskomattoman hyvältä, niin hyvältä, että tekee mieli hyppiä tasajalkaa, tuntuu että räjähtää.Olen pakahtua siitä onnen tunteesta ja olen otettu siitä luottamuksesta, jota minua kohtaan on osoitettu. Moni varmasti ajattelee, että mikäs tuossa, perusjuttuja, arkipäivää, normaalia – mutta ei minulle. Minulle tämä mahdollisuus merkitsee suunnattoman paljon. Niin paljon, että en osaa edes kuvailla sitä kiitollisuutta, jota tällä hetkellä tunnen. Niin se vaan on, että joskus sitä täytyy tajuta lopettaa liika yrittäminen ja antaa universumille tilaa. Silloin niitä ihania asioita vaan alkaa tapahtumaan.

Se nuori tyttönen, joka opiskeli taidetta, joka maalasi ja piirsi aina kun mahdollista, joka imi itseensä kaiken mahdollisen tiedon, joka inspiroitui vanhoista mestareista, vain haaveili, että joskus saa tehdä jotain tällaista.