Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tyynyistä ja vihreistä karvalankamatoista.

olohuone_7 olohuone_6 olohuone_5 olohuone_2 olohuone

Muistatteko, kun limen-/omenanvihreä ja tummanruskea oli match made in heaven -yhdistelmä? Minulla oli yksiössäni vihreät karvalankamatot ja tummanruskea päiväpeitto. Sain silloin yliannostuksen tuosta värimaailmasta, samalla tavalla kuin 2000-luvun alun sähkönsinisestä kaudesta. Hrrrrrr…

Mutta arvatkaapa mitä! Ruskea on ikään kuin salaa hiipinyt meidän sisustukseen, aikamoinen veijari suorastaan. Eikä siinä vielä kaikki. Sininen mokoma seurasi heti perässä. Vilkutteli ja rallatteli ohi mennessään, löi ylävitoset ruskean kanssa ja asettui tuohon sohvalle. Minä en oikein näistä sisustusasioista ja -trendeistä tiedä, mutta minusta yhdistelmä kullanhohtoa, beigeä, luonnonvalkoista ja sinistä toimii ihan kivasti tuossa harmaalla sohvalla. Nuo sohvapöydällä olevat laatat ovat lasinalusia ja toin ne vuosi sitten Espanjasta, Rondan kaupungista. Niissä on ehkä häivähdys samaa sävymaailmaa ja jotenkin tuo vanha, messinkinen kynttilänjalka toistaa niiden tunnelmaa.

No jos totta puhutaan, niin itsehän minä nuo tyynynpäälliset ompelin, ainoastaan nuo kullanhohtoiset Vallilat nappasin alekorista. Aika hyvä löytö minusta, varsinkin, kun meillä nuo tyynyt ovat oikeasti käytössä. Ne eivät siis ole mitään koristetyynyjä. Tuo toinen osapuoli oli ihan taivaissa, kun huomasi miten paljon meidän sohvalla on tyynyjä. Kolme menee sopivasti pään alle ja toiset kolme jalkojen alle. Siinä on sitten hyvä olla vaaterissa… :)

Meidän saunaremontti on muuten edennyt yhden pykälän ja pääsenkin taas ensiviikolla päivittämään kuulumisia siltä osin! Nyt toivotan oikein mukavaa viikonloppua!