Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Työ, jolla on merkitys

Sunnuntaina suuntasin yhden yön työmatkalle Helsinkiin. Etelässä kevät näytti olevan hurjan paljon pidemmällä, mitä täällä – ruoho vihersi kilpaa puiden kanssa. Mehän täällä Kuopiossa vielä sulatellaan jäitä Kallavedestä ja odotellaan seuraavaa lumimyräkkää saapuvaksi.

Vaikka kyseessä oli vain yksi yö, sain samalla tekosyyn juhlistaa syntymäpäivääni hotellin lakanoissa. En ole käynyt missään reissussa yli vuoteen, joten tuo yksi yö tuntui suorastaan juhlalta! Vaikka pari päivää menikin pääasiassa autossa, tuntui niin hyvältä käydä kotikaupunkini ulkopuolella. Sinällään tämä ei helpottanut kroonista matkakuumettani ja nyt haaveilen lomasta jossain luonnon helmassa, kaipaan selkeästi ympäristöön, joka ruokkii luovuuttani ja inspiroi luomaan uutta.

Kävin tämän reissun yhteydessä myös viemässä ”Helsingin Kauppatori” -teoksen Lauttasaaren senioritalon asukkaille. Senioreiden vastaanotto oli hellyttävä ja en malta odottaa kuvia siitä, kun taulu on asennettu seinälle. Tämä on minun työni paras osuus – saada toteuttaa taidetta, jolla on jokin merkitys ja joka tuottaa konkreettisesti iloa. Sainpa senioreilta jopa kutsun muuttaa heidän luokseen asumaan. Sinällään ajatus ei olisi hassumpi, olihan Lauttasaari ykkösasuinalueeni, kun pari vuotta sitten suunnittelin muuttoa Helsinkiin.

Automatkalla oli aikaa suunnitella sekä ideoida uutta. Nyt odotan malttamattomana, että pääsisin töiden pariin uuteen työhuoneeseeni toteuttamaan näitä suunnitelmia todeksi. Muutenkin tämä kevät on ihanan kiireinen, vallitsevasta epävarmuudesta huolimatta. Paljon on suunnitteilla ja toivottavasti eniten epävarmuutta aiheuttava Habitarenkin kohtalo ratkea pian.

Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!