Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tuliaisia.

tuliaiset2 tuliaiset1tuliaiset4
Minulla on tapana ostaa reissuistamme krääsän lisäksi jotain hyödyllistä. Jotain sellaista, joka muistuttaa esimerkiksi matkakohteemme kulttuurista. Niin ja tuolla krääsällä tarkoitan turistikojusta löydettyä magneettia… ;)
Tällä kertaa lomailimme sen verran turisteja varten rakennetulla alueella, että sieltä ei oikein mukaan tarttunut mitään. Tai no keräsimme kyllä simpukoita meren rannalta. Siksi keskitinkin ostokseni aitoon Rondan kaupunkiin, josta löysin nämä kauniit lasinaluset. No onhan nämäkin ihan turistikrääsää, mutta nuo kuviot ja sävyt olivat niin kivat, että tiesin pitäväni niitä esillä muussakin tarkoituksessa. Nyt ne ovat seilanneet olohuoneessamme tasolta toiselle. Aluset ovat keraamiset, joten toivottavasti ne kestävät jotain käyttöä, ainakin kynttilän alla ovat palvelleet tähän saakka oikein mainiosti.
Näiden lisäksi lentokentältä tarttui mukaan sherrybalsamicoa sekä paikallista oliiviöljyä (kiitos vaan apelleni, joka löysi tämän kivan kaupan). Näitä olisi varmasti kannattanut ostaa paikallisesta ruokakaupasta, mutta eipä näiden hinta huimannut lentokentälläkään, edullisempia olivat, mitä Suomessa. Ihan kivat muistot minusta ja tuo öljypullo tulee kyllä käyttöön myöhemminkin. Olisihan sitä voinut ostaa vaikka mitä, mutta jaoimme mieheni kanssa yhden matkalaukun, joten tila oli melko rajallinen… ja muutenkin en oikein ”jaksa” kantaa selkä vääränä tavaraa ulkomailta. Tällainen pieni muisto on minusta ihan sopiva.
Ai niin, toimmehan me tuliaisiksi itsellemme myös mantelilikööriä, Disaronnoa. Hyi hyi… :P