Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Terveisiä työhuoneelta ja yksi keskeneräinen söpöilytaulu.

Olen taas vaihteeksi kätellyt vaaleanpunaisen kanssa ja toivottanut hänet tervetulleeksi työhuoneelleni sekä samalla hieman kotiinikin. Harvemmin tänne blogin puolelle tulee näitä keskeneräisyyksiä laitettua. Tuo taulu nyt sopivasti sattui olemaan tuossa telineessä ja kamera oli kädessä, niin samapa tuosta oli ottaa kuva. Maalaustelineen takana majailee muutama taulu ja sain jo vähän kuulla siitä, että onpa meillä paljon tauluja. Onhan niitä tässä tullut maalattua, miltei kaikki illat ja viikonloput. Työhuoneen seiniä vasten nojailee yksi jos toinen kuivumista ja seuraavaa kerrosta odotteleva teos.

Olen menossa huhtikuussa messuille Jyväskylään ja sinne näitä tauluja on tullut maalailtua. Olisihan se kiva, että saisin messuosastoni seinät täyteen maalauksiani tai no, se on tavoite. Sovin myös messujärjestäjän kanssa, että saan arpoa lukijoideni kesken kaksi messulippua, joten pysy kuulolla, mikäli Jyväskylän hyvinvointi-, kädentaito- ja antiikkimessut kiinnostelee!

Eilen naureskelin, miten tylsää tämä minun elämäni on ja nyt hymyilen, että onpa ollut jo tähän saakka ihanan erilainen viikonloppu. Vietän viikonloppua omassa, hyvässä seurassani ja enhän minä ole ehtinyt olemaan kotona ollenkaan. Eilenkin minun piti olla kotosalla lämmittämässä takkaa, mutta ajattelin, että ehtiihän sitä huomennakin. Hyvin ehti, vaikka herätessäni olikin himppusen viileää.

Takan lämmittämisen lisäksi muut viikonlopulle suunnittellut velvollisuudet kutsuvat, joten toivotan sinulle iloista lauantaita! :)