Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tein itse ja säästin lähes 8000 euroa – viimeisin DIY-projektini

Tervetuloa taas jonkin aikaa uinuneen blogini pariin! Jotenkin tuntuu siltä, että blogit ovat jääneet muiden kanavien jalkoihin ja itsekään en enää niitä aktiivisesti lue. Mutta nyt ajattelin pitkästä aikaa palata blogin pariin ja toivottavasti tästä tulisi taas ihan viikottainen tapa.

Mutta sitten aiheeseen. Minun elämäni on ollut loppukesästä lähtien melkoista myllerrystä, työ on läsnä jatkuvasti ja olen yrittänyt etsiä keinoja, joiden avulla irrottaudun jatkuvasta puurtamisesta. Yksi asia, joka kohdallani on verrattavissa meditointiin, on ompelu tai oikeastaan kaikenlainen nikkarointi. Tällä kertaa jätin muun maailman ulkopuolelle ja verhoilin yhden nojatuolin.

Olen hetken aikaa haaveillut kunnon laiskanlinnasta, sellaisesta pehmeästä jättiläisestä, jonka syliin voin käpertyä kahvikuppini kanssa. Kaikenlaiset pehmeät buklee- ja teddykankaat ovat olleet pinnalla ja itsekin olen ihastellut pehmoisia nojatuoleja. Varsikin lähes 8000 euron arvoinen By Lassenin The Tired Man -nojatuoli on ollut yksi haaveistani, mutta se ei tällä hetkellä ole budjettiini sopiva.

Siksipä päätin etsiä sopivan nojatuolin nettikirpparilta ja verhoilla siitä sisustukseen sopivan.

Olen etsinyt sopivaa nojatuolia jo useamman kuukauden ajan ja tämäkin yksilö meinasi mennä ns. sivu suun. Kyseessä on vanha Askon nojatuoli, jossa on vankka puurunko, tuoli ei nitise tai natise ja on äärettömän tukeva sekä painava. Kävin noutamassa tämän kotiini ja minulla oli visio valmiina. Päälliseksi valitsin samaa pehmeää, pörröistä kangasta, jolla verhoilin aikaisemmin yhden rahin. Sen alle laitoin kerroksen paksua levyvanua ja tuolin käsinojiin sekä ”korviin” vielä ekstrapalat vanua.

Arvatkaa, mikä on nyt kotini lempipaikka? Tuosta tuolista tuli todella ihana, siis niin ihana, silittelen sitä ohi kävellessäni ja se tosiaan on sellainen ”karhunhalaus”, kun siihen istuu.

Mitä tykkäät muutoksesta, onko onnistunut?