Verannallamme on vaihtunut tunnelma tiuhaan tahtiin. Hyasintit kukoistavat, valot koristavat ikkunoita ja tunnelma on jopa hieman maaginen, varsinkin juuri näin hämärän laskeuduttua.

Vanhat pullot esiintyivätkin jo edellisessä postauksessa.

Blogissa on ollut hieman hiljaisempaa johtuen loppuvuoden kiireistä, niin ja kävinhän minä tässä välissä pienellä lomallakin. Kuvaamaankaan en ole ehtinyt, mutta maalaamaan sitäkin enemmän. Muuten fiilis on kyllä huipussaan, vaikka elämä onkin melkoisen stressaavaa tällä hetkellä. Onneksi olen oppinut käsittelemään kiirettä ja jotenkin mieleni on rauhallinen, vaikka tehtävälista onkin pitkä. En ole esimerkiksi edes ehtinyt ajattelemaan lähestyvää joulua ollenkaan. En siivoamista, en ruokaa, en edes lahjoja. Onneksi vietämme joulun kaksin, niin minun ei tarvitse stressata muusta kuin siitä, että suklaata ja punaviiniä on riittävästi. :)

Tämä kerralla humpsahtanut lumikin on nostanut mielialaa korkeammalle ja oikein odotan viikonloppua, että pääsen kameran kanssa pienelle kävelylle. Ulkona on niin kaunista! Toivotaan, että lumet ovat nyt vihdoin tulleet jäädäkseen ja että myös joulunaika olisi näin kaunis.

Kivaa keskiviikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.