Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tällä hetkellä inspiroi rohkeus

Huh, vietin elämäni hauskimman juhannuksen. Vieläkin hymyilyttää, niin tuo juhannus, kuin moni muu asia. Mietin viimeiseen asti, että lähdenkö ystäväni luokse juhannuksen viettoon – onneksi lähdin. Mukavuusalueelta poistuminen ja samalla etäisyys omiin, pieniin ympyröihin teki todella hyvää. Palasin kotiin monta uutta kokemusta sekä tuttavuutta rikkaampana.

Olen pyrkinyt elämään hetkessä, mutta silti olen viime aikoina miettinyt tulevaisuuttani. Niitä minun mittakaavassani merkittäviä askeleita, joita minun ehkä tulisi ottaa. Tämän vuoksi tällä hetkellä minua inspiroi rohkeus ja erityisesti rohkeat naiset. Sellaiset, jotka ovat lähteneet toteuttamaan omia unelmiaan, löytäneet omat vahvuutensa ja onnistuneet niitä hyödyntämällä luomaan itselleen unelmien työn.

Varsinkin sellaisten naisten, joiden tarinat ovat olleet jollain tavalla kytköksissä luovaan alaan, kiehtovat minua. Saatoin hieman hihkaista innosta, kun luin jostain, että Kirsti Paakkaselta on tulossa elämäkerta. Vihdoin! Muutenkin sellaisten jollain tapaa voimakkaiden, itsenäisten ja oman arvonsa tuntevien naisten tarinat koen mielenkiintoisiksi. He ovat minun idoleitani, niitä merkittävimpiä esikuvia. Minusta on ihailtavaa, jos on onnistunut luomaan oman menestyksensä kovalla työllä niin sanotusti tyhjästä. Menestyksellä en tarkoita pelkästään aineellista menestystä, vaan enemmänkin hienona esikuvana toimimista. Ympärilläni on monta inspiroivaa tyyppiä, sellaisia oman elämänsä sankareita, jotka ovat joko yrittäjiä tai muuten työskentelevät omien unelmiensa eteen. Sellaisia, jotka ovat uskaltaneet ottaa sen merkittävän askeleen osin tuntemattomaankin.

Tämä kuvissa esiintyvä taulu meni yhden inspiroivan yrittäjän kotiin. Olen seurannut Hannan blogia vuosien ajan ja myöhemmin myös otin hänen Instagram-tilin seurantaan. Itseasiassa ”tapasimme” juurikin Instagramissa. Olen tehnyt Hannan kotiin nyt kaksi teosta, joista toinen on tämä viimeisin pyöreä taulu. Kävin pyörähtämässä Hannan luona pikaisesti, kun vein taulun hänelle ja tosiaan tapasimme silloin ”oikeasti” ensimmäistä kertaa. Nauroimme, että ihan kuin tuntisimme toisemme, vaikka olemmekin aikaisemmin olleet yhteydessä vain Facetimen kautta, kun Hanna teki minulle ohjaukset etänä. Tykkään Hannan filosofiasta ja tosiaan olen itsekin kokenut hänen valmennuksen tehokkuuden. Voin siis lämpimästi suositella häntä, mikäli sinulla on tarvetta tämän kaltaisille palveluille. :)

Minun tuleva viikkoni on työntäyteinen, mutta samalla tiedossa on kaikkea kivaa ohjelmaa. Muutenkin tämä viikko on kaikin puolin jännittävä, tällä hetkellä on niin paljon asioita meneillään, että en meinaa itse pysyä perässä. Kivaa viikon aloitusta!