Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Suunnitelmia ja uuden taulun keväisiä sävyjä

Olen syntynyt toukokuussa ja varmaankin tämän vuoksi keväästä on muodostunut minulle rakkain vuodenaika.  Se uuden alun tuntu… se vaan on jotenkin joka vuosi yhtä ihanaa, virkistävää. 

Ajattelin vielä muutama viikko sitten, että tämän ympäristön muutoksen ja samalla eräänlaisen murroksen myötä, elämäni tulee olemaan todella tylsää. Ajattelin, että minulle jää hirmuisesti ylimääräistä aikaa, jonka kuvittelin kuluttavani Netflixin parissa villasukkia neuloen.

Heh.

Kuinka väärässä olinkaan.

Netflixin tuijottelun sijaan, olen suunnitellut lähiviikot täyteen superkivaa tekemistä. Sain järjestettyä itselleni pienen loman, joten muutaman päivän ajan ajattelin keskittyä minulle tärkeisiin asioihin, joista yksi on maalaaminen. Taidan myös pitkästä aikaa juhlistaa synttäreitäni jollain tavoin. Moneen vuoteen en ole näin tehnyt, ei ole vaan tuntunut siltä. Olin myös melkein unohtanut, että olen lähdössä kesäkuun alkupuolella yhdelle keikalle Helsinkiin. Ihan kiva, että se tuli kuitenkin jo tässä vaiheessa mieleen…

Minusta on myös ihastuttavaa huomata, kuinka kotikaupunkini alkaa vihdoin heräillä talvihorroksesta. Vähän joka puolella on tiedossa ohjelmaa aina keikoista erilaisiin tapahtumiin ja tori sekä satama-alue ovat yllättäin täyttyneet niin jäätelön nautiskelijoista, kuin lenkkeilijöistäkin. JA mikä ihaninta, ihmiset hymyilevät!

Olen myös alkanut näkemään tämän kaupungin hieman eri tavoin. Asuin monta vuotta hieman syrjemmässä ja vaikka kilometrejä keskustaan ei ollutkaan montaa, lähteminen eri hulinoihin oli aina pienen työn takana. Nyt kun kaikki on äärellä, on lähteminen paljon spontaanimpaa ja miten hauskoja nämä spontaanit illat ovatkaan olleet.

Kevät näkyy myös tauluissani. Tämä taulu muistuttaa hieman edellistä, ”Paikka kaikelle” -teostani, mutta tässä on mustan sijaan käytetty tummansinistä ja taulu on kooltaan hieman pienempi. Muutenkin ilme on tähän toiseen teokseen verrattuna enemmän ”dusty pink”, eli harmahtavan vaaleanpunainen.

Tämä teos on tilaustyö ja asiakas toivoi, että siinä näkyisi jotenkin valo. Kuvissa taulu ei oikein pääse oikeuksiinsa… kuvausolosuhteet ovat asunnossani melko haasteelliset ja varsinkin nämä suuremmat työt ovat vähän hankalia kuvattavia tällä hetkellä. Olen kyllä keksinyt ratkaisun tähän, mutta toteuttaminen on vielä hieman vaiheessa. No, joka tapauksessa, tässä teoksessa on nähtävillä ”valon pilkahdus” taulun keskiosassa.

”Työrintamalla” on myös meneillään kivoja juttuja ja kerronkin pian uusimmasta projektistani. Viritteillä on myös yksi todella kiva yhteistyö, jonka kimppuun pääsen myös toukokuun aikana. Ympärilläni tapahtuu siis paljon ja elämä on ihanan kiireistä. Nyt ei auta muu, kuin nauttia tästä kaikesta. :)