Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Sohvapöydän uusi ilme.

pöytäuusi5 pöytäuusi6 pöytäuusi2 pöytäuusi3 pöytäuusi4

Näillä surkeilla kännykkäkuvilla mennään. En ole vielä ehtinyt valoisan aikaan ottamaan parempia kuvia tästä meidän viimeisimmästä projektistamme. Kuten eilen kerroin, löysin tämän vanhan pöydän vahingossa paikallisesta vanhojen tavaroiden liikkeestä. Päätimme tehdä pöytään valkoisen ”kannen”, joka vielä kuvien ottohetkellä oli märkä. Siksi pöydällä ei sen kummempia asetelmia ole. Nyt olen tässä miettinyt, että pitäisiköhän nuo pöytälevyn reunatkin maalata vai jätänkö pöydän tällaiseksi?

Mieheni siis hioi tasohiomakoneella taiteilijan taiteellisen näkemyksen pois, reunat rajattiin maalarinteipillä ja pinta sai parin päivän aikana useamman maalikerroksen. Onneksi tuo toinen puolisko tekee mielellään tällaisia pieniä tuunausjuttuja, eli tässä projektissa harmitonta luontokappaletta ei ole vahingoitettu. :) Tämän pöydän myötä koko olohuone koki pienen muutoksen ja sohva vaihtoi paikkaa. Olen nyt yrittänyt sopeutua uuteen järjestykseen ja tuntuu, että joka ilta olen nykimässä tai siirtämässä jotakin huonekalua johonkin suuntaan.

Minulla on muuten seuraava pöytäprojekti odottamassa. Tosin projekti saapuu meille viikonloppuna ja se onkin ehkä sitten vähän suurempi töinen yksilö. Laittelin jo apelleni viestiä, että miten isoja puristimia häneltä löytyy, sellaisista kun saattaa olla tarvetta. Palaan tähän projektiin myöhemmin, mikäli siitä tulee yhtään mitään… Sen myötä varmaan taas pari huonetta kokee pientä muutosta. Täytyy myöntää, että on muuten aika loputon suo tämä vanhan talon sisustaminen tai minun tapauksessani täyttäminen. Minä kun en koe olevani mikään trenditietoinen sisustaja, eikä meidän koti ole mikään näyttelykappale. Koti on koti ja siellä on hyvä olla. Minä jätän suosiolla ”blogikodit” ja trendikkäät pakkosaada -hankinnat muille ja keskityn olemaan epätrendikäs tuunaaja. :)

Oikein ihanaa torstaita! Huomenna onkin jo perjantai ja saatte nähdä pilkahduksen uudesta taulustani!