Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Sohvan uudet vaatteet.

olohuonetta
sohva3
sohva4
Siinäpä se nyt on. Vanha sohva uudella päällisellä sekä uusiksi sävytetyillä jaloilla. Haavelin vaaleanharmaasta villakankaasta, mutta eihän täällä meidän pikkukaupungissa ollut sellaista tarjolla. Kangas olisi mennyt tilaukseen, toimitusaika noin 5 viikkoa ja suolainen hinta kaupanpäälle. Ajattelin, että täytyy tyytyä johonkin toiseen vaihtoehtoon.

Siksipä tuin paikallista yrittäjää, jolta löytyi inhimillisen hintaista ja erittäin laadukasta kangasta! Nyt hetken sohvaa katselleena, olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Sävy olisi voinut olla hieman vaaleampi, mutta toisaalta, olisiko sohva hukkunut tuon seinän sävyyn? Jalat hioin ja sävytin muutaman kertaan petsillä.

Sohva kyllä istuu suureen olohuoneeseemme todella kivasti, ovathan ne molemmat samalta vuosikymmeneltä. Seuraavaksi hakusessa ovat sohvatyynyt tai oikeastaan joku kiva kangas niihin. Löysin muuten Biltemasta tuollaisen ihanan ison lehtikorin. Tarkoitettu ilmeisesti puunlehdille, ulkotöihin siis :) Samapa tuo, kiva se on sisälläkin. Haluaisin lisäksi takan eteen lattialle jotkut kivat tyynyt, nyt kun minulla on kori missä säilyttää niitä.

Mitä sanotte? Onko parempi, kuin edeltävä turkoosi?

Comments

 • No mutta, sitähän tuli kerrassaan hieno! Wau!

  8.10.2014
  Vastaa
 • Kiitos! Kyllähän tuo ilme hieman muuttui ;) Mies on vallannut koko sohvan, joten ilmeisesti siinä on ihan hyvä katsoa televisiota…

  9.10.2014
  Vastaa
 • Mar

  Eksyin blogiisi Googlen kuvahaun kautta. Ihanat sisustuskuvat olohuoneesta. Nätti sohva.

  Ihastuin erityisesti olohuoneen lautalattian sävyyn: se on nätti ja luonnollinen, lämmin. Puun syyt näkyvät ihanasti. Saanko kysyä, miten tuo lautalattia on käsitelty: vahattu, öljytty vai lakattu? Onko tarkasta sävystä tietoa, ja kuinka moneen kertaan pinta on käsitelty?

  22.12.2014
  Vastaa
 • Mar

  Ok, no ei se mitään. Kiitos vastauksesta ja hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

  31.12.2014
  Vastaa

Leave
a comment

X