Heippa vaan ja tervetuloa päivitetylle sivustolleni.

Viikonloppu hujahti kuvassa näkyvässä kohteessa, onneksi Kilta-tuoli on mukavin työtuoli jonka tiedän. Nyt suurin työ on tehty ja sivustoni on taas auki. Ihailen sellaisia ammattimaisesti rakennettuja blogeja, joissa kaikki toiminnot ovat tarkkaan harkittuja ja yksityiskohdat viimeisen päälle hiottuja. No, minä tuhersin nyt tällaisen ulkoasun kasaan. Sivustoni ei ole moderni ja virtaviivainen, koska minäkään en ole. Sivustoni on peilikuva itsestäni. Sen kautta pyrin heijastamaan niitä kauniita asioita, joita ympärilläni näen sekä jakamaan pieniä murusia elämästäni. Halusin siis sivustostani enemmän minun näköiseni. Ei yksinkertaisen minimalistinen vaan sopivasti järjestelmällisen boheemi.

Mitä tulee tähän uuteen ilmeeseen, olen hieman ristiriitaisissa tunnelmissa. Ideana tämä ulkoasu on oikein kiva, mutta en tiedä, onko tämä visuaalinen ilme kuitenkaan ihan minun näköiseni? Sivut ovat nyt ainakin selkeämmät sekä helppokäyttöisemmät, niin ainakin toivon. Mennään nyt tällaisella ilmeellä, kunnes taas keksin päivittää kaiken uusiksi… :) Sivustolla on vielä muutamia asioita, joita joudun päivittämään, mutta pääpiirteittäin kaiken pitäisi toimia.

Minulla on ajatus. Haluaisin jakaa inspiraatiota ja siksi olen lisännyt blogiin uuden kategorian. DIY-tunnisteen alle tulen päivittämään mm. helppoja ompeluohjeita. Kaikkien aikojen luetuin blogpostaukseni kun on ompeluohje irroitettavaan tyynynpäälliseen ja tästä ohjeesta olenkin saanut hurjasti palautetta eri kanavien kautta. Muuten tulen kirjoittamaan vanhoista, tutuista aiheista. Elämästä rintamamiestalon ulko- ja sisäpuolella sekä tietysti maalausharrastuksestani.

Toivottavasti pidät tästä päivityksestä ja sivuston ilmeen muutoksesta.

Without change, there would not be butterflies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.