Tällä kertaa taulussa seikkailevat syksyn sävyt. Tummaa harmaanvihreää, siniharmaata sekä mustaa, taustalla on hieman hiekan sävyjä, mutta yleisilmeeltään taulu on maalattu kylmillä sävyillä. Terävyyttä tauluun haettiin kuparinsävyisellä lyöntimetallilla.

Syksyn kylmiä sävyjä.

Vaikka kupari onkin lämmin sävy, sopii se kivasti myös siniharmaan sekä vihreän pariksi.

Huomaan syksyn hiljalleen saapuneen ja sisustusasiat selkeästi pyörivät enemmän mielessä. Minullakin käy tällä hetkellä taulurintamalla melkoinen kuhina ja siinä sivussa omatkin seinät kaipaavat uusia tauluja. Muutama uusi sävykokeilu onkin jo työnalla ja varastoa on täydennetty kiilapuiden osalta.

Taulujen maalaaminen on aina pieni prosessi ja asiakkaanikin pääsevät mukaan niin taulun suunnitteluun, kuin seuraamaan taulun edistymistä. Tämänkin taulun kohdalla lähetin asiakkaalle kuvia ja kysyin, muutetaanko jotain ja ovatko sävyt sellaiset, kuin hän oli ajatellut. Välillä mentiin väärään suuntaan, suunta korjattiin ja lopputuloksesta tuli toivotunlainen. Sellaista se on, toisen ajatuksia on välillä vaikea lukea. Onneksi maalikerroksia voi maalata miltei loputtomasti ja näin lopullisesta ilmeestä saatiin sellainen, kuin asiakas toivoi. :)

Kivaa tiistaita!

Ps. Mikäli haaveilet omasta taulusta, niin minulle voi laittaa viestiä Facebookin kautta tai sitten sähköpostitse, yhteystietoni löytyvät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.