Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Sinivihreää ja kuparia – uusi taulu

Tällä kertaa taulussa seikkailevat syksyn sävyt. Tummaa harmaanvihreää, siniharmaata sekä mustaa, taustalla on hieman hiekan sävyjä, mutta yleisilmeeltään taulu on maalattu kylmillä sävyillä. Terävyyttä tauluun haettiin kuparinsävyisellä lyöntimetallilla.

Syksyn kylmiä sävyjä.

Vaikka kupari onkin lämmin sävy, sopii se kivasti myös siniharmaan sekä vihreän pariksi.

Huomaan syksyn hiljalleen saapuneen ja sisustusasiat selkeästi pyörivät enemmän mielessä. Minullakin käy tällä hetkellä taulurintamalla melkoinen kuhina ja siinä sivussa omatkin seinät kaipaavat uusia tauluja. Muutama uusi sävykokeilu onkin jo työnalla ja varastoa on täydennetty kiilapuiden osalta.

Taulujen maalaaminen on aina pieni prosessi ja asiakkaanikin pääsevät mukaan niin taulun suunnitteluun, kuin seuraamaan taulun edistymistä. Tämänkin taulun kohdalla lähetin asiakkaalle kuvia ja kysyin, muutetaanko jotain ja ovatko sävyt sellaiset, kuin hän oli ajatellut. Välillä mentiin väärään suuntaan, suunta korjattiin ja lopputuloksesta tuli toivotunlainen. Sellaista se on, toisen ajatuksia on välillä vaikea lukea. Onneksi maalikerroksia voi maalata miltei loputtomasti ja näin lopullisesta ilmeestä saatiin sellainen, kuin asiakas toivoi. :)

Kivaa tiistaita!

Ps. Mikäli haaveilet omasta taulusta, niin minulle voi laittaa viestiä Facebookin kautta tai sitten sähköpostitse, yhteystietoni löytyvät täältä.