Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Seuraa vailla?

Ehdin tässä viikonlopun aikana hieman selailemaan saunastamme löytyneitä lehtiä. Nämä Seurat olivat säilyneet siisteinä, joukossa oli myös Kotiliesi, Savon Sanomat sekä Regina (!) ja paljon muitakin lehtiä.

lehti5

Näköjään jo 60-luvulla käytettiin laihdutusvalmisteita, olisitko sinä kenties kääntynyt Minimealin puoleen? Vähän kyseenalainen tuo firman nimi, kun kyseessä on laihdutusvalmiste, Syrup Co Oy. :) Ja tuo sana SORJA, en edes muistanut sellaisen olemassa oloa.

lehti1

Tässä vähän vinkkejä sen aikaiseen miesten huoneeseen. Ei ollut valkokangasta, pleikkaria ja jääkaappia vaan keinutuoli, ihan parasta!

lehti4

Entäs nämä huonekalut? Nuo tuolit ja Tapio Wirkkalan kattovalaisimet varsinkin, ihania!

lehti3

Voit myös napata appelsiinimarmeladin ohjeen (appelsiinit maksaneet 170 markkaa kilo!) tai katsoa vinkit joulun jälkeiseen säästöruokalistaan. Tuo lause: ”Kun nykyaika on keksinyt perheenemännän kiusaksi aterioiden kokoonpanon ravinto-opillisessa tärkeysjärjestyksessä ym. jonninjoutavaa, niin olen yrittänyt noudattaa tässä myöskin sitä puolta.” sai minut naurahtamaan ääneen… kyllä, suorastaan jonninjoutavaa!

lehti2

Minun ensi kevään puutarhaongelmatkin ovat nyt ratkaistu. Löysin nimittäin vinkkejä mm. perennan istutukseen…

lehdet1

Eikö ollutkin ihana aikamatka? Itse unohduin näiden lehtien pariin vähän liian pitkäksi ajaksi ja vielä viileälle verannalle! Minulla alkoi olemaan sen verran kylmä, että nappasin vain nämä muutamat kuvat… mutta voi että miten hienoja juttuja näissä olikaan, varsinkin mainokset ovat valloittavia!  Samoin kieliasu on mitä mainioin, teititellään ja kehoitetaan. Nyt ymmärrän niitä, jotka ostavat divareista vanhoja lehtiä, nehän ovat ihan parasta viihdettä!

Tänne saatiin lunta, no ainakin hetkeksi ja voi että tätä valon määrää! Nyt kamera kouraan ja pihalle, ihanaa sunnuntain jatkoa!

lehdet