Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Saunaremontti etenee.

saunaremontti_4 saunaremontti_3 saunaremontti_2 saunaremontti saunaremontti_5

Aika avaraa eikö ja tuuletuskin toimii! Saunassa ja tulevassa takkahuoneessa on seinien tilalla uudet, terveet runkotolpat. Me purimme juhannuksena viimeisenkin seinän pois, joten seuraavaksi alkaa tuulensuojalevyjen asentaminen. Uusien ikkunoiden ja ovien koot ovat nyt päätetty ja näiden kuvien jälkeen niille on ilmestynyt jo paikatkin. Katosta on vielä toinen puoli uusimatta, sen pitäisi valmistua ensi viikon aikana. Itselläni on hieman turhautunut olo, koska en osaa tehdä mitään ja siksi en oikein pysty tässä vaiheessa olemaan avuksi.

Aika hurjaa vauhtia tuntuu tämä remontti etenevän, mutta todellisuudessa tämä on vasta alkusoittoa… Ja minä kun haluaisin jo sisustaa. :)

Comments

  • Meillä on meneillään kylppärissä pieni pintaremontti. Kaakelit on siis tarkoitus päällystää mikrosementillä. Mun mies on taipuvainen stressille, etenkin remonttitilanteessa (on saanut kyllä kanssani tottua niihin) ja eilen ahdistui meidän tulevasta remontista. Lohdutuksena näytin näitä teidän ”kylppäriremppa” -kuvia, että meillä on nämä ehostustyöt vielä aika pieniä. :D

    26.6.2015
    Vastaa

Leave
a comment

X