Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Rohkeita sävyjä – uusi taulu.

Paljon olen saanut maalata tauluja, mutta näin kauniin puhtaan punaista sisältävää taulua en ole ihan hetkeen maalannut. Taulu on luultavasti jo tällä hetkellä matkalla meren yli, tarkemmin Latviaan erään yrityksen konttorin seinälle. On ollut ilo tehdä yhteistyötä myös yritysten kanssa. Tauluni kyllä varmasti toimivat piristäjänä sekä väripilkkuna muuten ehkä tylsässä ja tavanomaisessa konttoriympäristössä? Odottelen malttamattomana valokuvaa asiakkaaltani, että näen, miltä taulu näyttää sille suunnitellussa paikassa.

Yksityiskohtia taulusta. Mustavalkoista ilmettä piristää puhdas punainen sekä hopeansävyinen lyöntimetalli.

Oman puutarhan leimut sekä jaloritarinkannukset kukkivat vieläkin kauniisti! Jaloritarinkannukset kurottelivat kesän aikana yli metrin mittaisiksi.

Kesän pienen loman jälkeen, olen löytänyt itseni taas yhä useammin maalaustelineen äärestä. Vielä kun valoa riittää pitkälle iltaan saakka, on maalaaminenkin paljon mukavampaa, kuin sysipimeällä talvella. Täytyy myöntää, että ihan illan pimeimmät tunnit ovat houkutelleet minua hetkellisesti sohvannurkkaan. Olen taas koukuttunut erääseen nordic noir -sarjaan, jonka ensimmäinen tuotantokausi tuli ahmittua aika nopealla tahdilla. Toinen tuotantokausi on myös aloitettu ja siitä on vielä monta jaksoa näkemättä. Onneksi tämän sarjan jälkeen ammottavan tyhjyyden tulee paikkaamaan Silta-sarja, jonka uudet jaksot alkavat taas tammikuussa. En malttaisi odottaa…

Mutta tauluja on monta valmistumassa ja toivottavasti ne ovat pian täälläkin, blogin puolella. Minulla on uudistuksen alla myös Galleria sekä Taulukauppa -sivut, yritän tehdä niistäkin helpommin selattavia. Mikäli sinulla on antaa palautetta näistä nykyisistä sivuista, niin mielelläni otan kaiken palautteen vastaan! :)