Voi kun näissä kuvissa on kesäinen tunnelma. Nämä ovat otettu noin kuukausi sitten, silloin kun aurinko vielä lämmitti. Ensimmäisissä kuvissa näkyy, kuinka piippu sai peltiä ympärillensä ja rännit ovat asennettu paikoilleen.

sauna_piippusauna_syyskuu

Minä jatkoin maalausurakkaani ja ikkunat valmistuivat hiljalleen, yksi ruutu kerrallaan. Rakennuksen sisäpuolelta karmit ovat saaneet vasta pohjamaalin, koska haluan päättää lopullisen sävyn vasta sitten, kun paneelin sävy on päätetty. Pieni ja mitätön juttu muille, suuri juttu minulle. Naurattaa tässä alla olevassa kuvassa nuo hanskat, taisin lyödä ne tiskiin… Ihan hirvittävä homma oli kyllä maalata nuo ikkunat, mutta nyt se(kin) urakka on siis miltei valmis.

sauna_syyskuu_2Rantasauna_3Rantasauna_2 Rantasauna_1

Näissä kuvissa ikkunat ja ovet ovat jo paikoillaan ja piippukin näyttäisi olevan valettu valmiiksi. Tuota saunan kapeaa ikkunaa odoteltiin muutama viikko, se oli sen verran erikoinen, että suoraan varastosta sitä ei löytynyt. Rännien syöksytorvetkin pääsivät paikoilleen. Rakennuksessahan ei rännejä aikaisemmin ollut ollenkaan, joten sekin “virhe” on nyt korjattu.

Nyt silmä ja sielu lepää, koska sauna alkaa olemaan ulkoapäin miltei valmis. Mutta miten valmis? Siitä myöhemmin lisää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.