Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Rantarakennuksen remontti edistyy – melkein valmis vilvoitteluterassi.

Siinä se nyt on, rimoitusta vaille valmis terassi. Saimme terassin sopivasti valmiiksi juhannukseksi. Maalasin kaidepuita vielä torstai-iltana ja kerrosten kuivumisen välillä, asensimme rannalle tulevan terassin laudoitusta. Tehokasta, sanoisinko. Ihan valmiiksi suurempaa terassia emme saaneet, mutta mukavasti sekin on jo edistynyt.

Koska minulla on alunperin ollut ajatuksena hakea rantarakennukseen sellaista ”beach house” -tunnelmaa, oli köysi elementtinä sellainen, jota halusin jollain tavalla tuoda rakennukseen. Koska terassi on sen verran korkealla, pelkkä köysi kaiteena olisi ollut liian vaarallinen. Siksi lisäsin köyden varsinaisen kaidepuun alapuolelle tuomaan vähän ilmettä. Köysi on käsitelty niin, että sen pitäisi kestää vuodenaikojen vaihtelut. Rimoitus vielä tosiaan puuttuu, mutta sen nikkaroimme kesälomalla. Ripustin puuhun muutaman aurinkokennovalaisimen. Ne toimivat hyvin ainakin sisätiloissa, mutta saa nähdä, varjostaako puun oksisto niitä liikaa ja toimivatko ne ylipäätään tuolla paikalla. Oli miten oli, kivan näköiset ovat ihan tuollaisenaankin.

Pihallakin on tapahtunut kummia ihan parin viime päivän aikana. Tuntuu, että vasta nyt, puutarhassa alkaa näyttämään kesältä. Nyt vaan pitäsi osata nauttia näistä hetkistä. Otin viime viikolla kuvia yhdestä puutarhan nurkasta, jossa minulla on pari kasvatuslaatikkoa. Kävin eilen katsastamassa tilanteen ja tämän muutaman päivän aikana, on yrtit, retiisit ja salaatit venähtäneet hurjiin mittoihin. Rikkaruohojakin oli putkahtanut muutama, mutta ne saavat nyt odottaa. Minulla on tiukka työputki ennen alkavaa kesälomaa, joten tärkeimmät, eli työt ensin. Rikkaruohoja ehtii nyppimään lomallakin. :)

Kivaa keskiviikkoa! <3